• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

29.01.2023

08:03

GODINAMA NISAM SMELA... Ana u SUZAMA otkrila detalje života sa Zvezdanom: On samo silom ide!

Printscreen

Rijaliti

GODINAMA NISAM SMELA... Ana u SUZAMA otkrila detalje života sa Zvezdanom: On samo silom ide!

Podeli vest

Bivša nevenčana supruga zadrugara Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, otkrila je da tokom veze i zajedničkog života sa Zvezdanom godinama nije smela da kaže šta misli, te da to više ne može da trpi

Anu je Slavnić prevario u rijalitiju sa frizerkom Anđelom Đuričić, a kada je Ćurčićeva ušla, Zvezdan je morao da se suoči sa njom. Tom prilikom, Ana i Slavnić su se žestoko posvađali, a njihova komunikacija prema mišljenju Ćurčićeve neće ni moći da se odvija normalno, jer Zvezdan ne može da istrpi kritiku.

Slavnić je i ovaj put bio besan zbog Aninih reči, zbog čega ju je izvređao. Zorica Marković je otišla do hotela da razgovara sa Ćurčićevom i smiri je.

Foto: Printscreen

Ana Ćurčić u suzama objašnjava Zorici da Zvezdanu ništa nije smela da zameri...

- Ne znam šta mu ovo znači - rekla je Zorica uplakanoj Ani.

Ćurčićeva je Markovićevoj prepričala deo razgovora i otkrila da ništa loše nije rekla.

- Samo ne želim da se moja deca sada brinu. Pitala sam ga da li je svestan šta mi je uradio, ništa loše nisam rekla, samo ono što mislima, ali ja godinama nemam pravo da kažem šta mislim, ne mogu više da trpim ovo. On samo silom ide - rekla Ana kroz suze, a Zorica se nadovezala:

Videla sam, čim je počeo da šeta posle razgovora, bilo mi je jasno da je besan. Rekla sam mu da ništa loše nisi uradila. Kaže "obećao sam da neću da napravim ništa" i onda ode... I onda kad je roknuo prvi put vrata... - prisetila se Zorica Slavnićevih reči koje je pogazio.

Ana smatra da je Zvezdan vrlo svestan svojih postupaka, kao i da je sada pokazao svoje pravo lice.

- Rokne vrata da mene zalepi za plafon da doživim stres... Jel to radi monstrum Zorice? Ko to radi? Na sve što je ženi uradio. Javno. Ti si na televiziji bre. Da nemaš samokontrolu, dostojanstvo... Nema on ni obraz, sasula sam mu u lice sve što mislim i što prvi put u životu možda smem i da kažem. Kad ste videli da je uvredio žensko? Nikad. A jel si čula šta je meni izgovorio? E, to je on - rekla je Ana kroz suze, a šta su još rekle na ovu temu možete saznati u videu ispod.

 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nemica67

pre 1 godinu

Pa šta radi ozbiljna, obrazovana, vredna majka dvoje dece lepog izgleda, sa ovim kriminalcem i neradnikom. Prosto si zaslužila Ana, ova poniženja! Nije mi te žao!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija