• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

29.01.2023

13:37

OKO ZA OKO, ZUB ZA ZUB! Ana skovala OSVETU Zvezdanu: Godinama sam bila manipulisana, sad neka šalta Helgu!

Printscreen, E-Stock

Rijaliti

OKO ZA OKO, ZUB ZA ZUB! Ana skovala OSVETU Zvezdanu: Godinama sam bila manipulisana, sad neka šalta Helgu!

Podeli vest

Zadrugarka Ana Slavnić je pre dva dana ušla u rijaliti šou program "Zadruga 6" i u roku od par minuta potpuno izbacila iz takta svog bivšeg nevenčanog supruga, Zvezdana Slavnića koji ju je pred milionskim auditorijumom prevario sa Anđelom Đuričić

Ana Ćurčić je u pušionici sa Zoricom Marković pričala otvoreno i iskreno o svemu što je u proteklom periodu preživljavala zbog Zvezdana Slavnića.

U razgovor se umešala starleta Maja Marinković koja je rekla da je ubeđana da Zvezdan Anu i dalje voli "kao Boga". Međutim, Ćurčićeva se nije složila sa njom.

Foto: Printscreen

Maja Marinković je ubeđena da Zvezdan voli Anu...

Ne voli taj nikog, voli samo sebe. Znam da vi imate nameru da mu pomognete, tešite ga, ali meni to ne treba. Najmanje je problem Helgica (Anđela). Znam da ni ti nisi razmišljala o Janjuševoj ženi - kazala je Ana, a Maja je rekla koju je rečenicu ponavljao Janjuš koji je takođe prevario svoju suprugu u rijaltiju:

Janjuš je uvek govorio: "J**iga, desilo se!".

Foto: E-Stock

Ana Ćurčić, bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića

Ana, međutim, to ne smatra bilo kakvim opravdanjem za poniženje koje joj je priredio.

- To ne može da bude opravdanje, jer je on moj život totalno s**bao. Ako ti kažem da nisam mislila da ću ući ovde, onda ti je sve jasno. Ovo su potezi očajnika. Sam pao, sam se ubio. Nek se nosi sam sa tim što mi je radio. Nije mali, neka pogleda istinu u lice. Ja mogu da trpim trideset godina, ali kad ja presečem, onda nema vraćanja. Sa prvim momkom nisam zalupila d**etom vrata, sa bivšim mužem se nisam svađala. Sudija nam je rekla da je to ljudski razvod, i da želi da svaki izgleda tako. Zvezdan je treća osoba koju sam volela. Amortizeri kad je on pitanju više ne postoje. On ne može da prodaje priče da smo se izlizali, može, ali samo Helgi. Godinama sam manipulisana. Ne želim više da ga vaspitavam, ne pada mi na pamet. On da priča kako ja da se ponašam prema ljudima. Neću plesati kako on igra. To me više ne zanima - rekla je Ana.

Maja je zaključila da je najbolje da se u njihov život niko ne meša, a Ana se složila sa njom.

Naravno, sve je ovo život. Ja sam njegov prijatelj bila... Ne mogu više ni da govorim. Nisam ovde došla da bih peglala priču. Oko za oko, zub za zub. Mene niko nije izdao kao on. Prvi momak me je podržao kad je čuo da ulazim ovde, kao i moj bivši muž. Ne verujem da će on mene moću da pozove u bilo koje doba dana i doću. On neka šalta Helgu od jutra do mraka. Ne stidim se sebe, svi smo mi polupani - rekla je Ana.

Kako je izgledao njihov razgovor možete pogledati u videu ispod.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija