• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

29.01.2023

19:50

ZVEZDANA POZNAJEM, BIO JE PRVA VELIKA LJUBAV KSENIJE PAJČIN! Anabela progovorila o Slavniću, a potom spomenula njegovu suprugu Anu!

Insider/Printscreen

Rijaliti

ZVEZDANA POZNAJEM, BIO JE PRVA VELIKA LJUBAV KSENIJE PAJČIN! Anabela progovorila o Slavniću, a potom spomenula njegovu suprugu Anu!

Podeli vest

Anabela Atijas godinama je na javnoj sceni i u beogradskim krugovima, te nije čudno što poznaje Zvezdana Slavnića za kojeg je otkrila neke pojedinosti iz prošlosti. S druge strane, ne poznaje Anu Ćurčić, njegovu nevenčanu suprugu, ali je i o njoj imala šta da kaže.

Anabela, koja je gostovala u emisiji "Premijera Vikend Specijal" najpre je otkrila kakva očekivanja ima od ove godine:

Foto: printscreen

Anabela Atijas

- Uz svakodnevne izazove ja se stojički nosim, shvatila sam poentu, imam lep osećaj za ovu godinu. Za rođendan je bilo spontano, nisam planirala, kako se ko javio, rekla sam: "Dođi na piće", došli su bliski ljudi, prijatelji, ćerke, unučica, bila sam euforična - kazala je ona.

Foto: E-Stock

Ana Ćurčić

Anabela je prokomentarisala i ulazak Ane Ćurčić u "Zadrugu".

- Ispratila sam njen ulazak, interesovalo me je, vidim da se radi o pametnoj, zreloj ženi, lavici, navijam za nju u svakom slučaju, trebalo je da uđe i učini nešto za sebe kad je već dovedena pred svršen čin. Svako se zauzeo za sebe, zašto ne bi i ona. Ona je žena iz naroda, nije joj bilo lako da podnosi ovo, svaka joj čast, sve pohvale za držanje - rekla je Anabela.

Foto: Printscreen

Zvezdan Slavnić

Pevačica je istakla da Zvezdana Slavnića poznaje iz peroda devedesetih godina.

- Ja se Zvezdana sećam kao dečka pokojne Ksenije. Oni su bili gradski par, plenili su, voleli su ih ljudi, koliko se sećam bili su prelepi zajedno. Bila je neka posebna ljubav, mislim da je to bila njena prva velika ljubav, pričale smo nas dve - navela je Anabela, a potom otkrila kako pamti Kseniju Pajčin:

Foto: Insider MIloš Rafailović, pexels

Ksenija i Zvezdan

- Jako sam je volela, bila je dobar čovek, bila je spremna da skoči za sve u vatru, niko nije zaslužio da završi na taj način. Ona je bila vanzemaljska, bila je posebna zaista.

Pevačica je takođe otkrila i da dobro poznaje Sandru Meljničenko.

- Sandra je bila normalna devojka, lepo vaspitana, bila je drug, ja je tako poznajem, ne verujem da ju je promenio materijalni status. Nosi lepo vaspitanje iz kuće - zaključila je Anabela.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nadica

pre 1 godinu

Evo ove bukve fuksetine , sve ona poznaje , sve zna i to sve krimose,narkomane ,ubice,ku.....ine kao što je ona, ološ odvratni . Bolje da začepi tu odvratnu napumpanu gubicu , sljamulja.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija