• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

29.01.2023

22:51

VARAO SAM TE PRE ZADRUGE! Zvezdan sve priznao Ani, ona mu otkrila šta je saznala: Znam s kim si to radio, a znam i od koga si pozajmio pare! (VIDEO)

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

VARAO SAM TE PRE ZADRUGE! Zvezdan sve priznao Ani, ona mu otkrila šta je saznala: Znam s kim si to radio, a znam i od koga si pozajmio pare! (VIDEO)

Podeli vest

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić otišli su na Rajsko ostrvo kako bi porazgovarali o svom odnosu i njegovoj prevari, a onda su "otvorili karte" i sve priznali jedno drugom.

Ana i njen bivši nevenčani muž Zvezdan Slavnić osamili su se na Rajskom ostrvu i popričali o njihovom odnosu.

- Hoću da pričamo normalno i iskreno - rekao je Zvezdan.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Ana i Zvezdan porazgovarali otvoreno...

- Ja sam uvek pričala iskreno sa tobom - dodala je Ana.

- Ispričaj se sa mnom sada, i ne moraš nikada - rekao je Zvezdan.

Ana ga je potom pitala da li je srećan u vezi sa Anđelom.

- Desilo mi se. Pa onako, ne mogu da kažem ni da jesam ni da nisam. Možda me grize savest sada kada sam te video.

- Sada te grize savest kada si me video - upitala ga je Ana.

Zvezdan je potom nju upitao zbog čega je ušla i da želi da čuje razloge ovakvog poteza.

- Bio si siguran da ću biti drug do kraja. Nisi mogao da pretpostaviš da ću ući. Ja sam ušla ovde zbog sebe, imam prava na svoj život. Povređena i biti izdan su dve različite stvari. Nisam više pod tvojim patronatom- kazala mu je Ana i nastavila:

- Varao si me , saznala sam, mnogo puta. Pre "Zadruge" si me varao, znam i sa kim. Pare koje si pozajmio nisi pozajmio od našeg prijatelja, već od nekog drugog.

- Jesam, priznajem.

Ana je potom krenula da plače.

- Ti si Zvezdane bio moje sve. To što ti Ana nije pričala svako veče volim te, i nije ti pružala pažnju, to ne znači da te nisam volela. Na komade sam se rasula kada si saopštio šta si mi uradio. Ti mene nisi voleo - rekla je Ana.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ZVEZDAN SAOPŠTIO ANI DA JE PREKINUO SA ANĐELOM! Reakcija Slavnićeve bivše sve šokirala! (VIDEO)
Rijaliti

ZVEZDAN SAOPŠTIO ANI DA JE PREKINUO SA ANĐELOM! Reakcija Slavnićeve bivše sve šokirala! (VIDEO)

Zvezdan Slavnić pokušava da pronađe rešenje za situacie u kojima njegova bivša supruga sada javno može da vidi šta on radi u "Zadruzi 6", te je odlučio da se povuče iz veze sa Anđelom Đuričić i to saopštio i Ani. Slavnić je Ani izložio svoj plan i obećao joj da neće pred njom imati intimne trenutke sa Anđelom, ali je njena rekacija donela samo nove sukobe.

29.01.2023

16:04

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija