• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer/D. I.

01.02.2023

10:48

MATEJA SE OGLASIO, OTKRIO DA LI JE BIO INTIMAN S ANĐELOM! Bivši rijaliti igrač otkrio istinu, sad je sve jasno!

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

MATEJA SE OGLASIO, OTKRIO DA LI JE BIO INTIMAN S ANĐELOM! Bivši rijaliti igrač otkrio istinu, sad je sve jasno!

Podeli vest

Ana Ćurčić po ulasku u "Zadrugu 6" odmah je napala Anđelu Đuričić i otkrila da je Crnogoka slagala i da je imala intimne odnose s Matejom Matijevićem. A on se sada oglasio i otkrio sve detalje veze s Anđelom.

Anđela je to oštro demantovala, a zbog Anine tvrdnje pomislila je da joj je to Mateja ispričao, zbog čega se prodrala u kameru i obrušila na bivšem dečka kojem je poručila da se "ne kači na njeno ime", te da će svako ko bude o njoj iznosio laži odgovarati. Tim povodom se sada oglasio Matijević.

Foto: printscreen

Mateja podržao Anđelinu priču...

- Hoću samo da kažem da nismo imali seks, to sam jednom prilikom već demantovao, ali izgleda nije bilo dovoljno da se stane više na put ovim glupim pričama. Totalno želim da se izuzmem iz ovih tema. Niti sam išta javljao Ani, kako Anđela kaže, a ne znam ni zašto me je Ana uopšte pomenula. Ja sam sva mišljenja i sve što je trebalo govorio dok sam bio učesnik - kaže Mateja.

U kratkom razgovoru, Matijević se osvrnuo i na Anđeline pretnje koje mu je uputila, jer misli da on o njoj napolju priča loše i iznosi laži.

Foto: E-Stock

Anđela Đuričić...

- Očigledno joj je predstavljeno kako ja napolju vilenim, ko zna šta pričam. Baš glupo i bespotrebno, ne krivim Anđelu u ovom slučaju i samo hoću da stavim tačku na ove priče. I sami znate da se ne oglašavam opšte i da, kad god me pozovete za komentar, ja vam kažem da to ne želim da komentarišem - zaključio je bivši zadrugar.

Inače, Anine tvrdnje da je Anđela ipak bila intimns sa Matejom potvrdila je i bivša učesnica Ana Jovanović:

- Znam provereno da su ona i Mateja imali seks u karantinu. U "Narod pita" sam to i rekla, može slobodno da me tuži, ja to tvrdim. Ona je tad to negirala. Evo šta je uradila čim joj se pružila prilika. Sigurno bi to i prošle godine, ali nije imao ko da je "napada". Čim je neko izrazio želju, ona je pokazala svoje pravo lice. Potvrdila je ovim i sve što je radila prošle godine. Jednom sam videla klip njen i Matejin iz kreveta, on je izvirio, zadnjica mu je bila gola, bez gaća. Šta se tu desilo stvarno ne znam, ali provereno tvrdim da su u karantinu imali seks- kazala je Ana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ZVEZDAN SAOPŠTIO ANI DA JE PREKINUO SA ANĐELOM! Reakcija Slavnićeve bivše sve šokirala! (VIDEO)
Rijaliti

ZVEZDAN SAOPŠTIO ANI DA JE PREKINUO SA ANĐELOM! Reakcija Slavnićeve bivše sve šokirala! (VIDEO)

Zvezdan Slavnić pokušava da pronađe rešenje za situacie u kojima njegova bivša supruga sada javno može da vidi šta on radi u "Zadruzi 6", te je odlučio da se povuče iz veze sa Anđelom Đuričić i to saopštio i Ani. Slavnić je Ani izložio svoj plan i obećao joj da neće pred njom imati intimne trenutke sa Anđelom, ali je njena rekacija donela samo nove sukobe.

29.01.2023

16:04

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Ponoš iznosi neistine na račun Ministarstva odbrane
Politika

Vučević: Ponoš iznosi neistine na račun Ministarstva odbrane

Slučajnosti u politici postoje, ali su retke. Svakako ređe nego li u drugim oblastima života. Zdravko Ponoš je možda slučajno i postao narodni poslanik, ali njegova poslednja aktivacija i napadi na vojsku sasvim sigurno nisu slučajni, istakao je ministar odbrane Miloš Vučević.

19.03.2024

10:19

TV

Putin pokidao na izborima, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom! (VIDEO)
Live TV

Putin pokidao na izborima, a Makron na "aparatima"! Nema više lažnih pregovora i takozvanih primirja sa Rusijom! (VIDEO)

Francuska je primila znanju rezultate predsedničkih izbora u Rusiji, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Francuske. Prema oceni francuskog diplomatskog resora, izbori su protekli s nizom neregularnosti, a Pariz je izrazio žaljenje zbog odsustva posmatračke komisije OEBS-a. Ministarstvo inostranih poslova Francuske je navelo da "nikada ne priznaje" rezultate izbora u Rusiji. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su književnici dr Radovan Kalabić i Igor Ivanović.

19.03.2024

10:00

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede! (VIDEO)
Live TV

U narednih pet godina Putin će promeniti svet? Srbija treba da oseća olakšanje zbog ove pobede! (VIDEO)

Pobeda Vladimira Putina na predsedničkim izborima u Rusiji je ubedljiva. Kako pokazuju podaci centralne izborne komisije, on je dobio 58 miliona glasova, što je najveća cifra glasanja od 1991. godine. Stari novi predsednik Rusije nije krio zadovoljstvo zbog izbornog rezultata, ali je glavno pitanje: šta će Putinova pobeda doneti svetu! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Marko Miškeljin iz Centra za društvenu stabilnost, advokat Branko Pavlović i potpredsednica SRS-a Vjerica Radeta.

19.03.2024

09:39

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59