• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

07.02.2023

12:38

ANĐELA IZAŠLA IZ ZATVORA, UŠLA U BELU KUĆU I PRVO SE NJOJ OBRATILA! Đuričićeva potpuno slomljena, ne može da podigne glavu! (VIDEO)

Youtube printscreeen

Rijaliti

ANĐELA IZAŠLA IZ ZATVORA, UŠLA U BELU KUĆU I PRVO SE NJOJ OBRATILA! Đuričićeva potpuno slomljena, ne može da podigne glavu! (VIDEO)

Podeli vest

Nervno rastrojstvo koje je sinoć doživela Anđela Đuričić u kojem je polomila i prozor, dovelo ju je samo do zatvora u okviru rijalitija u kojem je provela noć. Ona je sada puštena i pojavila se u Beloj kući, ali se nije obratila svom dečku Zvezdanu Slavniću, već drugoj osobi.

Anđela je cele noći vikala da želi da izađe iz rijalitija u kojem je zahvaljujući ugovoru koji je potpisala, a onda je završila u zatvoru. Ona je odbijala da ostane iza rešetaka i cele noći je presedela na stolici.

Foto: Youtube printscreeen

Anđela prišla samo Ani

Nakon što su je pustili, Anđela je pokunjene glave izašla iz zatvora i kada je ušla u Belu kuću, prvo kome se obratila, bila je Ana Spasojević, sa kojom je u poslednje vreme i najbliža.

Da li će Anđela porazgovarati sa Zvezdanom Slavnićem nakon svih problema od prethodne noći, ostaje nam da ispratimo.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija