• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.S.

08.02.2023

15:15

ANĐELA IZNELA SVE DETALJE O ZVEZDANU KOJE JE DUGO KRILA, PA SE SAŽALILA NA ANU! Ponaša se kao stariji FIlip Car, to nije čovek u kojeg sam se zaljubila!

PrintScreen/Zadruga Official

Rijaliti

ANĐELA IZNELA SVE DETALJE O ZVEZDANU KOJE JE DUGO KRILA, PA SE SAŽALILA NA ANU! Ponaša se kao stariji FIlip Car, to nije čovek u kojeg sam se zaljubila!

Podeli vest

Anđela Đurčić nakon nekoliko emotivnih brodoloma i pokušaja da pobegne iz Bele kuće, odlučila je da razgovara sa Drvetom mudrosti i potpuno je ogolila dušu, pa je rekla da ponašanje njenog dečka Zvezdana asocira na Filipa Cara.

Anđela je progovorila o svom emotivnom stanju, te je progovorila na temu ljubavnog trougla i zašto se razočarala u Slavnića, pa je otkrila šta je to što je dovodi do emotivnog rastrojstva. 

- Sada sam dobro, ali kod mene to varira. Meni je u glavi samo Zvezdan, ne znam ni sama šta da radim. Meni je jako teško i borim se. Kada ga vidim nije mi lako. Njegovo ponašanje je užasno bilo sinoć, ja to njegovo ponašanje ne mogu da smislim. Ponaša se kao stariji FIlip Car, to nije čovek u kojeg sam se zaljubila, a onda ono njegovo da traži piće, kao Car. Ono ležanje po krevetima, maženje sa drugim devojkama, to nije Zvezdan. Ja nisam videla da on toliko pije. On kao da preživljava drugu mladost. Meni ovde ništa nije jasno, nama se svima život promenio, i Zvezdanu i Ani i meni. Nije ovo neka vezica, ima tu svega, ali ovo ponašanje njegovo je veoma degutantno - ispričala je Anđela Đuričić. 

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

Takođe, osvrnula se na Zvezdanovu bivšu ženu, Anu Ćurčić i njeno ponašanje,pa je otkrila da li će se boriti za svoju ljubav sa Zvezdanom.

Foto: TV Pink Prntscreen

 

- Ona je povređena sa njegove strane, a ona krivca traži u meni. Ne bi se ovo sve desilo da ja nisam razgovarala sa njim na taj način. Ja sam se njemu desila, ali to nije do mene, on treba da se pravda njoj, a ne ja. Ona stalno kod mene traži opradanje, ona traži krivca kod mene. Razumem je, povređena je, ali možda je to i sujeta. Ceo njihov odnos i naš zavisi samo od njega ali ako se bude ovako ponašao biće kraj za obe. Da li ću se boriti za njega, pa ja ću gledati sebe. jeste on probudio nešto u meni, ali da je probudi nešto u menio jeste i to baš. On je mene hteo da veri za novu godinu kod tebe, ali ako on bude ovakav, ja stavljam tačku, ja sam ozbiljna devojka, da sam htela švalere bila bi sa Filipom Carem, meni deluje da on proživljavan drugu mladost - rekla je Đuričićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Grmec

pre 1 godinu

Jadan smo mi Narod. Više javnog prostora zauzmu ovi bolesnici, koje ne mogu da gledam ni pola minuta nego oni koji donose medalje u inovatorstvu i pokazuju svoju nadarenost i inteligenciju. Ovi svi što se nalaze u Zadruzi su najobičniji debili i šljam.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važno je da se čula istina! Maja Gojković: Podrška predsedniku Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u SB UN!
Politika

Važno je da se čula istina! Maja Gojković: Podrška predsedniku Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u SB UN!

Dajem punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u Savetu bezbednosti UN, najvišem forumu svetske politike. Naša zemlja je u prethodnom periodu suočena sa izuzetno teškim pitanjima samo zbog posvećenosti slobodoljubivoj i samostalnoj politici i zbog apsolutne odlučnosti da odbrani interese svoje države i naroda, koji je izložen najvećim izazovima decenijama unazad.

23.04.2024

09:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(FOTO) Pogodili ga Rusi! Moćno oružje SAD hitno vraćeno iz Ukrajine! Fotografije iz Pensilvanije otkrile sve: Oštećeno je...
REMONT

(FOTO) Pogodili ga Rusi! Moćno oružje SAD hitno vraćeno iz Ukrajine! Fotografije iz Pensilvanije otkrile sve: Oštećeno je...

Na društvenim mrežama su se u proteklih nekoliko dana pojavile slike oštećenog vučnog lansera M903 sistema PVO "patriot", koji je iz Ukrajine prebačen u SAD radi popravke. Kako se navodi, lansirna platforma je na američki kontinent transportovana uz pomoć aviona An-124, koji je petog aprila poleteo iz poljskog grada Žešov i sleteo na aerodrom Harisburg u Pensilvaniji.

23.04.2024

10:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20