• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. Matić

13.02.2023

07:20

MAJA VOLI ROBIJAŠE, VEĆ JE BILA S JEDNIM! Taki Marinković nema problem da mu Zvezdan bude zet!

printscreen

Rijaliti

MAJA VOLI ROBIJAŠE, VEĆ JE BILA S JEDNIM! Taki Marinković nema problem da mu Zvezdan bude zet!

Podeli vest

Maja Marinković sve je bliža sa Zvezdanom Slavnićem što se njenom ocu Radomiru Marinkoviću Takiju uopšte ne dopada.

Taki za Informer otkriva da je Maja već bila sa jednim kriminalcem i da ne bi voleo da ponovo proživljava sličnu ljubavnu dramu.

Foto: Privatna arhiva

Taki ne bi da Maja bude sa Zvezdanom

- Maja voli robijaše, već je bila s jednim i posećivala ga je u zatvoru. Verujem da Zvezdan nije namerno ubio tog dečka zbog kog je robijao, ali ne bih voleo da mi bude zet! Može da se druži sa Majom, ali ne podržavam ih da budu u vezi. On je mnogo ljubomoran, zato ta veza ne bi opstala.

Ne bih voleo da mi Zvezdan postane zet. Mogu da se druže, ne i da budu u vezi- Taki

- Siguran sam da ne bi dozvolio Maji da se oblači kao do sada. Ona voli da pokazuje svoje zgodno telo, a muškarcima to smeta. Stalno bi se svađali, a ja ne mogu da doživljavam nove stresove - priča Taki i dodaje da po celu noć gleda rijaliti i strepi da mu ćerka ne završi sa Zvezdanom:
- Verujem da nema ljubavi između njih, mada se sa Majom nikad ne zna... To je zatvoren prostor, ko zna šta će biti!

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Zvezdan i Maja sve bliži...


Marinković je ubeđen i da su njegova dva bivša zeta Marko Janjušević Janjuš i Filip Car skovali plan kako da unište njegovu ćerku.
- Znam da su njih dvojica pre "Zadruge" bili u etno-selu i smišljali kako da unište Maju, jer je ona najjači igrač u rijalitiju. Pokušaće da je diskvalifikuju, ali ona je jača od njih! - završava priču Taki.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija