• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/informer

27.02.2023

14:53

MOKA SLAVNIĆ U BOLNICI!

Aleksandar Jovanović

Rijaliti

MOKA SLAVNIĆ U BOLNICI!

Podeli vest

Bivši košarkaš Moka Slavnić, otac Zvezdana Slavnića, aktuelnog učesnika Zadruge 6, nedavno je operisan.

Moka se vrlo rado oglašava za medije te komentariše učešće svog sina u pomenutom rijaliti formatu.

Kako mediji saznaju, Moka često boravi ispred bolnice "Dragiša Mišović" gde ide na redovne preglede, nakon operacije. Te uvek rado sve pozdravi i porazgovara sa poznanicima.

Mnogi komentarišu da će stariji Slavnić takođe postati učesnik šeste sezone Zadruge, budući da je učešće Zvezdana diglo veliku prašinu u medijima, a da li će produkcija omogućiti Moki da se oproba u ovom rijaliti formatu, ostaje nam da saznamo.

Foto: Aleksandar Jovanović

Planira se ulazak u Zadrugu

Podsetimo, Milena Kačavenda, kume, Zvezdanove bivše vanbračne supruge, koja je takođe rijaliti učesnica, Ane Ćurčić, navela je da bi ušla u Zadrugu kako bi "opametila" Ćurčićevu, ali je tokom svog izlaganja u emisiji "Između dve vatre" takođe navela i da ne bi bilo dobro da Moka uđe u Zadrugu jer bi se sukobio sa Zvezdanom, budući da njih dvojica nisu bili u dobrim odnosima po njenim rečima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija