• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

02.03.2023

18:48

OPASNA IGRAČICA! KUMA ANE ĆURČIĆ BILA U BRAKU SA VOĐOM VOŽDOVAČKOG KLANA! Sekao kuma testerom i polivao vrelim uljem!

Miloš Rafailović/printscreen

Rijaliti

OPASNA IGRAČICA! KUMA ANE ĆURČIĆ BILA U BRAKU SA VOĐOM VOŽDOVAČKOG KLANA! Sekao kuma testerom i polivao vrelim uljem!

Podeli vest

Otkako je Ana Ćurčić ušla u rijaliti "Zadruga" da javno raskrinka bivšeg partnera Zvezdana Slavnića, njena kuma Milena Kačavenda je glavna tema u medijima.

Ona pomno komentariše život svoje najbolje prijateljice i otkriva pikanterije, ali zato o svom privatnom životu dozirano govori. Ona ne krije da se posle 27 godina razvela od supruga, ali ne govori ko je bio njen životni partner. U pitanju je jedan od nekadašnjih vođa voždovačkog klana Srđan Kačavenda. On je jedan od preživelih aktera iz čuvenog dokumentarca "Vidimo se u čitulji".

Kačavenda je označen kao deo voždovačkog klana još dok ih je predvodio Goran Vuković Majmun. Kačavendi se sudilo zbog optužbi da je 2005. mučio svog venčanog kuma, ne birajući način i sredstva da mu iznudi 400.000 evra. U svojoj ispovesti, koju je ispričao beogradskim medijima, B. R. je opisao kako ga je kum s još nekoliko pripadnika voždovačkog klana pet sati sekao ručnom testerom, udarao sekirom i macolom teškom pet kilograma i polivao vrelim uljem!

Foto: Printscreen

Milena Kačavneda

Kačavenda je negirao da je oteo kuma i da ga je maltretirao, tražeći da mu da 400.000 evra, motor, džip i da mu prepiše kuću i stan. Tvrdio je da su se samo posvađali pošto mu je kum spopadao suprugu. Kako je tvrdio, bili su u njegovoj vikendici i u jednom trenutku su ogladneli, pa je uzeo tiganj da isprži jaja. Medutim, kako je ispričao, u jednom trenutku je krajičkom oka video da se B. R. sprema nečim da ga udari, pa je mahinalno zamahnuo tiganjem i prosuo vrelo ulje po njemu.

Milena nije pominjala ime bivšeg muža, ali je rekla da o njemu ima samo reči hvale. Ona je gostujući u "Pulsu Srbije" na Kurir televiziji otkrila da je s Kačevedom ostala u korektnim odnosima posle razvoda i da su uspešno odgojili dvoje dece.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan

pre 1 godinu

Ima li nekog iz tog naprednjackog dzet seta (rijaliti zvezde i pevaljke) da nije povezan sa kriminalom? Nije normalno da toliko reklamirate kriminalce i polusvet, ali pretpostavljam da je to za vas OK. Verovatno i svoju decu ucite tim „naprednim" vrednostima - da Rošavi glavoseča vise vredi od srpske dece...

Djordje

pre 1 godinu

Nasla vreca zakrpu. Svi su oni dno dna. Ne znam zasto im se pridaje tolika vaznost i publicitet

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija