• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

06.03.2023

22:20

U PETAK U ZADRUGU ULAZI ANINA DRUGARICA! Žena koja je bliska i sa Zvezdanom stiže u rijaliti, ne zna se kome će držati stranu!

Prntscreen

Rijaliti

U PETAK U ZADRUGU ULAZI ANINA DRUGARICA! Žena koja je bliska i sa Zvezdanom stiže u rijaliti, ne zna se kome će držati stranu!

Podeli vest

Osim Milene Kačavende, Ana Ćurčić izuzetno je bliska i sa još jednom osobom koja će se u petak pojaviti na vratima Bele kuće, a problem je što je ta žena bliska i sa Zvezdanom Slavnićem

Jovana Novakov Šmizla, drugarica Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, biće nova učesnica "Zadruge 6" od 10. marta.

Foto: Marko Đoković

Da li će i ostati drugarice... Jovana i Ana

Starleta je i sama ranije najavila da od produkcije ima ponudu da uđe u rijaliti, a u jednom momentu je rekla da je sve dogovoreno i da se samo čeka da odrede datum. Kako smo saznali, pre nekoliko dana pregovori su završeni i Šmizla će u najverovatnije u petak ući u šou. Na čijoj će strani biti s obzirom na to da su Ana i Zvezdan u žestokom sukobu, brzo ćemo videti.

Foto: Marko Đoković

Da li je Jovana njegova ili Anina drugarica... ? Zvezdan Slavnić

Podsetimo, Šmizla je pre nekoliko dana zaratila s Milenom Kačavendom, kumom Ane Ćurčić, i optužila je da sve laže.

- Ja bih volela da odgovori koliko dugo nije razgovarala s kumom, koja joj uopšte nije kuma, kada su propričale, pre koliko dana. Kada je već toliko pametna, neka kaže zašto nisu pričale. Evo, ja ne smem da kažem zašto nisu pričale, samo ću reći sat i pare. Ne smaram ljude iz produkcije, ne zovem ih i nisu me blokirali kao neke! Kumo, hoćemo još da pričamo - rekla je ona.

Foto: Printscreen

Jovana Novakov Šmizla

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Smizletina klasicni odron, vidjali smo je u rijalitijima. Ona je Anina musterija iz salona, a kao drugarica.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17