• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.03.2023

09:19

ZVEZDAN UDARIO ANU! Svađa eskalirala u nasilje, nije mogao da se iskontroliše, nastao haos! (VIDEO)

printscreen

Rijaliti

ZVEZDAN UDARIO ANU! Svađa eskalirala u nasilje, nije mogao da se iskontroliše, nastao haos! (VIDEO)

Podeli vest

Bivši supružnici Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić ne prestaju da iznose prljav veš iz zajedničkog života. Svađe i rasprave postali su njihova svakodnevnica, a u najnovijem sukobu prevarena supruga je obelodanila nove traumatične detalje iz njihovog burnog života, a potom je došlo čak i do fizičkog kontakta.

Zvezdan je najpre javno ponizio Anu i progovorio o njegovim brojnim prevarama, što je Ćučićevu izrevoltiralo do te mere da opet krene sa iznošenjem jezivih detalja torture iz zajedničkog života.

U jednom trenutku Ćurčićeva mu je prišla jako blizu, što se Zvezdanu nije dopalo, te ju je udario i to dva puta, po ruci.

- Anđela sve probleme koje ima sa Zvezdanom istesa na mene. Ona je sve na mene istresla i kad hoću da se suprodstavim i to je loše. Maju prosto ne sme da napadne i gubi samopouzdanje i to je mehur od sapunice i pritom joj ja nisam pretnja. Zvezdan je rekao da mene ne voli i da je sa mnom završio, a tu ću da stavim tačku jer mislim nešto drugo. Ti si se umešala u moj život i moj život se srušio. Nenormalno je da dečko ovo dozvoli, rekao si da si obavešten šta je sve rekao za mene i to je oličlenje tebe kao velikog Beogradskog mangupa - govorila je Ana.

Foto: printscreen

- Ti si vređala i mene i nju - dodao je Zvezdan.

- Mene ste vređali na pravdi Boga. Sad na reklama je prolazila pored nas i pevala pesmu, a mi je ne vidimo i ne primećujemo - govorila je Đuričićeva.

- Ja najbolje znam tvoj osmeh i tvoju sprdnju sa Majom i šta bi ti sa Majom - rekla je Ana.

- Da ga tako dobro zna ne bi ga pustila u rijaliti - ubacio se Janjuš.

- On je meni juče prvi put priznao da je švaler - otkrila je Ana.

- Sad k*njaš, znaš sve i svaku moju akciju. Ja sad slušam budalaštin. Ako tebe boli reci da te boli, nemoj mene da boli. Ti znaš ceo život da sam ja takav - pričao je Slavnić.

 

 

- Da li misliš da bih bila sa tobom da sam znala da si ti takav? Koliko puta si me prevario za 13 godina? - pitala je Ana.

- Mnogo. ja sam švaler, a ti nisi k*rva i zato sam bio sa tobom. Mnogo znači više od ta tri - odgovorio je on.

- Kad sam kod tebe kući u telefonu od tvoje mame našao poruku od devojek koja se zove Marija i kad si rekao da nećeš da ideš, šta se to veče desilo? To veče se desilo da sam uzela telefon i pitala te za to jako lepo, a ti si mi ispričao da niso ptišao i napravio problem kako me nije sramota da uzimam telefon. Onda si me tri sata maltretirao - pričala je Ana.

- Vidiš koje je to govedo, juče priča, a sad ovo radi. Pitala si šta radi Beogradeski magup, ja sam te prevario 50 puta, a da nisi ni osetila. Dva puta, ne bi ni primetila da nisi inspektor kakav jeste - dodao je Zvezdan.

- Zvezdan me je maltretirao tri sata, ne moram da opisujem kako je bilo. Bila sam sklupčana kod njegove mama, a on je rekao da ide kod svoje drugarice da bismo ostali sami. Ja sam uspela da kontaktiram drugarice i njegova mama i ja smo uspele da napustimo stan i to veče sam uspela da se izvučem. Ana je ispala kriva jer je uopšte pitala za to - dodala je Ana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17