• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

16.03.2023

22:28

ANĐELA PONOVO SLAGALA! Tvrdila da joj je pokojni brat rođen na današnji dan, a istina potpuno drugačija!

Printscreen

Rijaliti

ANĐELA PONOVO SLAGALA! Tvrdila da joj je pokojni brat rođen na današnji dan, a istina potpuno drugačija!

Podeli vest

Učesnica rijaliti programa "Zadruga" Anđela Đuričić u prošloj sezoni sve je rasplakala pričom o smrti rođenog brata, a tada kao i danas tvrdila je da mu je rođendan bio na današnji dan. Međutim, sada je u javnosti isplivala umrlica njenog pokojnog brata na kojoj piše sas vim drugi dan rođenja.

Region je plakao sa njom kada je govorila o detaljima nesreće i poslednjem danu provedenim sa svojim bratom.

Foto: Printscreen

Opet laže...

Jedna stvar je jako zasmetala fanovima, a to je pogrešan datum rođenja pokojnog Nikole.

Prošle godine, kada je Anđela govorila o pokojnom bratu, rekla je da mu je 16. marta rođendan, kao što je i danas, kod Drveta mudrosti plakala i setila se svoje porodice.

- Danas mi nije dan, iskreno da ti se poverim. Nervozna sam danas, a srećna sam jer je Zvezdan tu, on je tu za mene uvek. Danas nije moj dan. Ja danas 16. mart mi ja haos, sanjala sam porodicu, a to me je dotaklo. Bio je okej san, ali mi nije svejedno. Sanjala sam da sam diskvalifikovana, i da sam pošla kod drugarice, moje kume u Beograd, a onda kući kod moji, a oni su me dočekali kao da se ništa nije desilo. Sve je bilo kao i uvek, a onda sam molila da me vratite kod Zvezdana, a danas ću biti u minus fazi, a 16. mart je i prošle godine pao na "Pitanjima gledalaca". Bitan je to datum za moju porodicu, iako sam sanjala njih srećne. Meni je sve i svašta u glavi danas - rekla je Anđela, pa im se direktno obratila:

Foto: Printscreen

Anđela Đuričić

- Moram da se obratim porodici, mama, tata, Jelena, Vuče, volim vas, nadam se da ste dobro i izvinite zbog svega, razmišljam o vama svaki dan, i molim vas da sve bude u redu. Iako vas ne spominjem, ne izlazite mi iz glave. Bez obzira što sam ispala samoživa i što sam mislila samo meni da bude dobro , stvarno nije tako, razmišljam o vama svaki dan. Mama, molim te, samo da sve bude u redu. Nadam da vam nisam neke probleme nanela, jer to ne bih mogla da podnosim - progovorila je Anđela sa suzama u očima.

Ako je po sajtu za preminule, gde se i dan danas nalazi umrlica Anđelinog brata, Nikola je rođen ne u martu, već u avgustu.

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

U istom mesecu je 24 godine kasnije tragično izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći, dok zadrugarka uporno spominje drugi datum.

S obzirom da je Anđela ove godine uplovila u odnos sa 22 godine starijim muškarcem, rasturila mu brak i kako fanovi kažu, pokazala pravo lice, ovo je samo dodatno zgrozilo domaću javnost, te se postavlja pitanje gde je kraj njenim lažima i prevarama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija