• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

18.03.2023

16:52

JELENA PEŠIĆ PONOVO TRUDNA! Ona i Mladen krili lepe vesti četiri meseca, otkrila kog je pola beba

printscreen instagram/jelena_pesic_official

Rijaliti

JELENA PEŠIĆ PONOVO TRUDNA! Ona i Mladen krili lepe vesti četiri meseca, otkrila kog je pola beba

Podeli vest

Jelena Pešić i njen izabranik Mladen Vuletić pre samo osam meseci postali su roditelji, sada je bivša rijaliti učesnica otkrila da je ponovo u drugom stanju, kao i da beba stiže u avgustu.

Bivša rijaliti učesnica Jelena Pešić ponovo je u drugom stanju, a pre samo osam meseci, ona i njen izabranik Mladen Vuletić, postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Mila. 

Jelena je sada otkrila da je trudna četiri meseca, kao i da ponovo čekaju devojčicu.

Foto: printscreen instagram

Jelena Pešić i Mladen Vuletić

- Krili smo lepe vesti skoro četiri meseca, ja sam sada u četvrtom mesecu trudnoće i saznali smo i pol bebe. Stiže još jedna devojčica u naš dom, mi smo presrećni, jer smo baš i želeli dve ćerke, odnosno da Mila ima sestru. Nismo do sada želeli ništa da otkrivamo jer prethodno sam imala komplikacije, Mila je prevremeno rođena u osmom mesecu i nisam želela da se vest širi dok ne budemo sigirni da je sve kako treba - rekla je Jelena i dodala:

Foto: Printscreen/Instagram

Jelena Pešić i Mladen Vuletić sa ćerkicom

- Beba nam stiže u avgustu, imena smo smislili. Zvaće se ili Miona ili Damjana. Ja sam za ime Miona, a Mladen za Damjana, ali svakako se ja tu pitam. Priželjkujemo i sina u budućnosti, ako Bog da. Mila je super, Mladen voli da kaže da može celu kuću da prevrne, samo da nema dečka što duže - poručila je Jelena.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17