• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

21.03.2023

10:22

ZVEZDAN OTVORENO PRIZNAO KOLIKI MU JE HONORAR! Anđela mu se smejala, zadrugari nisu mogli da veruju!

zadruga printscreen

Rijaliti

ZVEZDAN OTVORENO PRIZNAO KOLIKI MU JE HONORAR! Anđela mu se smejala, zadrugari nisu mogli da veruju!

Podeli vest

Zadrugari su u toku jučerašnjeg dana birali najvećeg foliranta među njima, a Zvezdan se uplašio da će to biti upravo on i kladio se na to da je ona koja se najviše pretvara njegova devojka Anđela. On je čak na opkladu stavio i svoj nedeljni honorar i tom prilikom otkrio tačnu cifru koju dobija.

Najvećeg foliranta birali su gledaoci, a zadrugari su davali svoje mišljenje, te je voditeljka Ivana Šopić najpre podigla Anu Ćurčić koja je imala šta da kaže:

Foto: zadruga printscreen

Ivana najpre zatražila Anino mišljenje...

- Jao Ivana ovo je mač sa dve oštrice. Pošto si mene podigla verovatno da su izglasani ili Zvezdan ili Anđela... - prokomentarisala je Ana. 

Međutim, Šopićeva joj nije dala da izvrda:

- Pa dobro, ko je za tebe veći folirant od njih dvoje? - upitala je voditeljka, a Ana je otkrila ime osobe za koju misli da je najveći folirant:

- Pa ipak Zvezdan, za nijansu - rekla je ona. 

Nakon što se izređalo nekoliko zadrugara koji su dali svoj sud o ovoj temi, oglasili su se i Zvezdan i Anđela, koji su od cele priče napravili šalu. 

Foto: zadruga printscreen

Ubeđen da nije on... Zvezdan

- Ivana, pomozi im kaži da nisam ja, vidiš da im je teško - govorio je Zvezdan sa osmehom. 

- Ja mislim da sam ja! - vikala je Anđela, takođe, smejući se, kao da iščekuje neku zaista laskavu titulu. 

A onda je Slavnić rešio da se kladi:

- Ja dajem nedeljni honorar da nisam ja - dodao je Zvezdan.

Anđela je, potom, iznela svoju teoriju zbog čega nema šanse da je ona najveći folirant:

- S obzirom na to da sam ja bila na drugom mestu kada je bilo glasanje za najiskreniju osobu u kući, nije mi logično da sam ja. Ali su možda u nekim drugim odnosima to prepoznali... - pričala je Anđela, a Zvezdan ju je onda prekinuo otkrićem o tome koliki je njegov honorar:

- Stavljam svoj nedeljni, eto svih 350 evra dajem da nisam ja - govorio je on, a ovom izjavom je izazvao dosta pažnje budući da je otkrivanje honorara zabranjeno. 

Ova Zvezdanova rečenica je podelila publiku. Dok jedni misle da se samo šalio i da zapravo na nedeljnom nivou zarađuje znatno više od 350 evra, drugi smatraju da mu je "i to mnogo". 

"Zveknuti nije zaslužio ni 3 dinara, a ne 350 evra nedeljno", "Kakav jadnik, busa se mesecima da je neka muškarčina sa velikim honorarom, a on uzima samo 350 evra", "Ma ljudi nema šanse, veći mu je honorar, vidite da se i Ivana Šopić nasmejala", samo su neki od komentara.

Slavniću je, nakon toga, laknulo kada je čuo ko je najveći folirant:

- Anđela je najveći folirant - rekla je Ivana Šopić, a Slavnić je skočio od sreće:

- Znao sam! - povikao je Zvezdan presrećan što je dodatno iznenadilo sve jer nikome nije bilo jasno da li se raduje što mu je devojka folirant ili što on nije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija