• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

23.03.2023

09:03

ZVEZDAN GAĐAO ANU KLUPOM! Zadrugom se prolamala VRISKA, Slavnić uputio BRUTALNE pretnje! JEZIVE SCENE U BELOJ KUĆI!

printscreen

Rijaliti

ZVEZDAN GAĐAO ANU KLUPOM! Zadrugom se prolamala VRISKA, Slavnić uputio BRUTALNE pretnje! JEZIVE SCENE U BELOJ KUĆI!

Podeli vest

Zadrugar Zvezdan Slavnić je sinoć gađao klupom svoju bivšu nevenčanu suprugu Anu Ćurčić, ali ga je pripadnik obezbeđenja munjevitom reakcijom prišao sa leđa i sprečio Slavnića da je pogodi!

Zvezdan i Ana se u rijalitiju svakodnevno svađaju, a sinoć je situacija izmakla kontroli. Slavnić, koji je već poznat kao neko sa kratkim fitiljem, prišao je Ćurčićevoj usred emisije "Pitanja gledalaca" tako što se popeo na sto i hodao po njemu sve do mesta gde je ona sedela, a kada ga je videla iznad glave, skočila je i pobegla u ćošak. 

Foto: Printscreen

Zvezdan Slavnić

Međutim, Zvezdan je tada sišao sa stola, zgrabio klupu i pokušao da gađa Anu, ali ga je pripadnik obezbeđenja.

Foto: Printscreen

Zvezdan Slavnić je pokušao bivšu ženu da gađa klupom

- Ne možeš da radiš to, samo kažem. Ne možeš tako pokvareno da me hvataš sa leđa! Znaš? To ne možeš da radiš! To ne možeš da radiš tako, jer bi te do sad već bacio! Ne možeš da me guraš! Mogao sam da te bacim dole kao go*no! Ispred mene staneš i uhvatiš me, ali me ne vučeš dole! Aj za*ebi se! Mogao si i napred da me uhvatiš! - pametovao je Zvezdan obezbeđenju koje ga je sprečilo da pogodi klupom bivšu ženu.

Foto: Printscreen

Obezbeđenje je odmah zadržalo Zvezdana

Slavniću su odmah pritrčali Mića i Miljan kako bi ga smirili, ali nisu imali uspeha. Zvezdana su izveli iz Bele kuće, a on je sa vrata uputio Ćurčićevoj pretnje.

- Evo ti, gledaj! Na televiziji si! A zamisli kakav ću napolju da budem! Samo se igraj! Samo se igraj sa mnom! - urlao je Slavnić.

 

 

Gledaoci su bili zgroženi ovim prizorom, a ovaj snimak se vrlo brzo našao na internetu.

"Koji je ovo put u poslednja dva meseca da demonstrira silu?!", "Prestrašno, negledljivo... On je za bravu, ne za među ljude", "Pogani gad, monstrum neviđeni! U zatvor odmah!", "Kako se Zveknutom ne svidi pitanje, on napravi haos i ucenjuje sve vas u kom pravcu će ići dalje emisija!", "Mislim da je vreme da čika Kiki uđe malo", "Ana beži, a nijedan muškarac da je zaštiti", "Ovo je jezivo! U zatvor pod hitno!", "Hoće li ko stati ovom na kraj!? Čuj kako preti Ani na vratima" - bili su samo neki od komentara, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu iznad.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija