• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

25.03.2023

07:55

ZVEZDAN USRED LAJVA SKOČIO I PRETIO ANĐELI! Slavniću pala roletna, evo šta je razlog!

Printscreen

Rijaliti

ZVEZDAN USRED LAJVA SKOČIO I PRETIO ANĐELI! Slavniću pala roletna, evo šta je razlog!

Podeli vest

Zadrugar Zvezdan Slavnić je sinoć tokom emisije "Pitanja novinara" prišao svojoj devojci Anđeli Đuričić i zapretio joj da će je izbaciti napolje ako ne prestane da viče!

Naime, Anđela je tokom odgovaranja na pitanja ušla u žestok sukob sa Zvezdanovom bivšom nevenčanom suprugom Anom Ćurčić i iz sveg glasa vikala na nju. 

Foto: Printscreen

Zvezdan zapretio Anđeli...

S obzirom na to da je Slavnić više puta skrenuo pažnju Đuričićevoj da ima izuzetno piskav glas, te da ne može da je sluša dok viče, kao i to da joj je zabranjeno da provocira Anu, Zvezdan joj je prišao i podsetio kako treba da se ponaša, jer će je u suprotnom izbaciti iz Bele kuće.

- Još jednom ako podigneš glas izlaziš ćeš napolje! - rekao je Slavnić i uneo se Anđeli u lice.

Đuričićeva je pokušala da ga skloni od sebe i završi tu temu.

- Dobro pusti me... - rekla je Anđela, ali je Zvezdan nastavio da joj preti izbacivanjem:

- Nemoj da te isteram sad napolje! Nemoj da te isteram sad odmah! Jel si čula!? Gledaš mene ne gledaš njega! Možeš da pričaš normalno! Ako ne budeš mogla da pričaš - izaći ćeš! Jer ovo je moj kraj!

"Ova guska se i dalje svađa sa Anom i govori da je laž da je Zveki nasilan", "Konačno da neko utiša kreštalicu", "Pa i da se ja složim sa Zvekijem" - bili su samo neki od komentara, a kako je ovo izgledalo možete pogledati u videu iznad.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija