• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.04.2023

21:33

INCIDENT U BELOJ KUĆI, ISEKLA SE! Hitno napustila Zadrugu!

printscreen

Rijaliti

INCIDENT U BELOJ KUĆI, ISEKLA SE! Hitno napustila Zadrugu!

Podeli vest

Sanja Grujić ni nakon incidenta prilikom kojeg se posekla i napustila Zadrugu kako bi primila adekvatnu medicinsku pomoć nije se smirivala, te je ponovo ušla u svađu sa Markom Stefanovićem.

Marko je optužio svoju devojku da u rijalitiju sve glumi, a da je napolju jako slobodna, pa joj je stavio do znanja da sve zna o njoj. 

Grujićeva je besnela zbog optužbi da nije bila intimna samo sa Filipom Carem već i sa Markom Janjuševićem Janjušem, te je optužila produkciju da joj nameštaju "aferu".

Kako nije uspela da se opravda pred Markom, počela je da lomi sve pred sobom i da se samopovređuje.

- Je*em li ti sve ku*avo, mamu ti je*em, glumi sveticu, a svačiji ku*ac si htela, nije te je*ao samo ko nije pitao. Majka ti nije znala da te je je*ao Bora Santana, Osmakčić i Mateja su te vatali pod jorganom - govorio je Marko.

Grujićka je upozoravala Stefanovića da se udalji od nje kako ne bi napravila haos u Beloj kući.

- Skloni mi se - vikala je Sanja pa krenula da udara Marka.

Zadrugar joj je prebacivao što je ušao sa njom u vezu, jer smatra da ne zaslužuje da bude njegova devojka. 

Foto: printscreen

 

- Pokušala si da se opereš prošle godine, ja sam mogao da se diskvalifikujem zbog tebe, trebalo je da te izje*em i šutnem. Mamu ti je**m, glumi sveticu, a svačiji ku*ac si htela, nije te je*ao samo ko nije pitao - vikao je Marko.

- Makni mi se. Tebi je Marko Marković d*kao ku*ac, ušao si u priču sa mnom da se pereš od svega - vikala je Sanja, pa je obezbeđenje uletelo.

Foto: printscreen

 

Morate da sednete da popričate, nije bitno sa kim je bila, tebe varala nije govorio je Lepi Mića koji je pokušavao da smiri situaciju.

- Sve si mi uništao, stoko jedna, mama ti je ku**etina, ona što se udala posle deset dana - rekla je Sanja.

Uletelo je obezbeđenje nakon što se Sanja Grujić posekla, hitno je izvedena iz Bele kuće, odveli su je kod lekara kako bi joj bila ukazana stručna pomoć.

Foto: printscreen

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)
Društvo

Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)

Da bi ljudi ostali na svojim ognjištima, najvažnija je putna infrastruktura kako bi mogli normalno i dostojno živeti. Da meštani udaljenih sela na teritoriji opštine Prijepolje nisu zaborvljeni dokazao je lično predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, po čijem direktnom nalogu se asfaltira put kroz selo Osoje. Za deonicu dugačku jedan kilometar, gde živi oko sedamdesetak žitelja, država je izdvojila 10,7 miliona dinara.

16.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija