• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

26.04.2023

11:00

MILJANA IZGUBILA 208.000 EVRA! Problematična Nišlijka u dugovima DO GUŠE!

ATA Images

Rijaliti

MILJANA IZGUBILA 208.000 EVRA! Problematična Nišlijka u dugovima DO GUŠE!

Podeli vest

Miljana Kulić ostala je bez 208.000 evra pošto je diskvalifikovana iz "Zadruge"! Problematična Nišlijka je u ponedeljak zbog bolova u stomaku izvedena na pregled u Urgentni centar. Međutim, ona se iz bolnice nije vratila u rijaliti, već je sa Nenadom Macanovićem Bebicom pobegla u Niš.

Drugi faul

- Ovo je drugi put da se Kulićeva nije vratila u "Zadrugu" posle pregleda, već otišla u Niš. Produkcija joj je prvi put oprostila, jer ih je brzo pozvala i priznala da je pogrešila, te ih molila da je vrate u rijaliti. Pošto je već jednom prokockala poverenje produkcije, televizija Pink ju je sada tužila za 100.000 evra zbog kršenja ugovora - priča dobro obavešten izvor za Informer.

Foto: ATA Images

Miljana Kulić
Ostala bez para

Miljana je ostala kratka i za 108.000 evra, koliko je tražila za učešće u "Zadruzi"
Izvor Informera

 

Prema njegovim rečima, pored toga što će morati da plati kaznu Pinku, Kulićeva je ostala i bez honorara!

- Zbog toga što je samovoljno napustila "Zadrugu" neće dobiti ni honorar od 108.000 evra! Toliko je trebalo da zaradi za deset meseci života pred kamerama Pinka. Posle ove sezone, kad se sve uzme u obzir, Miljana će biti 'kraća' za čak 208.000 evra - priča naš sagovornik.

On otkriva razloge zbog kojih je Miljana napustila megapopularni rijaliti šou:

Foto: ATA Images

Miljana Kulić

- Ona i dalje voli Lazara Čolića Zolu, ali pošto je bacila pečeno prase koje je dobio od majke Bose za Vaskrs, on ne želi više da bude s njom. Miljana ne može da podnese da nisu zajedno, pa je rešila da se vrati bivšem dečku Bebici, koji je sve vreme čeka u Nišu.

Iako je Miljana napustila Šimanovce, njena majka Marija i sin Željko ostaju u Beogradu.

- Dečak će i dalje živeti u stanu koji se nalazi na prostoru Pinkovog studija, ali izvan "Zadruge". Kao i dosad, svake večeri posle 19 sati dolaziće u apartman kod Marije i provoditi nekoliko sati s njom. Tu ga viđa i otac Ivan Marinković, koji s mališanom nije imao nikakav kontakt pre rijalitija - priča izvor.

Žicka reklame

Zanimljivo je da je Miljana, čim je saznala da ju je Pink tužio za 100.000 evra, pronašla način da zaradi novac. Ona je na svom Instagramu tražila da joj svi zainteresovani pošalju ponude za reklame!
 

Zola: Miljana je pobegla, jer neću da budem s njom

 

Lazar Čolić Zola ubeđen je da je Miljana pobegla iz "Zadruge" zbog njega:

- Otišla je jer neću da budem s njom! Kako da joj se vratim kad mi je napravila haos na Vaskrs i bacila hranu koju mi je majka poslala?! Da me je slušala, pobedila bi u "Zadruzi"!

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zrmanja

pre 11 meseci

Nazalost Kulici imaju podrsku medija,u suvremenom svijetu bi Marija bila u zatvoru sa Sinisom radi iskoristavanja psihicki bolesne kcerke i bila bi to udarana vijest na svim svetskim kanalima.Oni doslovno ucjenjuju njihovu kcer djetetom,izbacivanjem iz kuce na ulicu,manipulisu sa njihovim bolestima, optuzujuci bez osnova, kcerku ,da je uzrok njihovog oboljenja ,svode je opsesivno bolesnom covjeku Bebici .Katastrofa ..

OTKRIVENO KO JE MISTERIOZNI DŽOKER!? Zorica pretila Anđeli TAJNOM o njenoj letnjoj šemi, odgovor je svima sve vreme pred nosem!
Rijaliti

OTKRIVENO KO JE MISTERIOZNI DŽOKER!? Zorica pretila Anđeli TAJNOM o njenoj letnjoj šemi, odgovor je svima sve vreme pred nosem!

Zadrugarka Anđela Đuričić je predstavila sebe kao izuzetno moralnu i patrijahalno vaspitanu devojku koju nije lako osvojiti, međutim, pevačica Zorica Marković tvrdi da je istina nešto drugačija. Osim što je u rijalitiju uplovila u vezu sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem, po svemu sudeći Anđela je bila u letnjoj šemi sa Mensurom Ajdarpašićem i svojim sadašnjim prijateljem, Filipom Carem!

26.04.2023

09:08

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija