• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

29.04.2023

19:47

ZVEZDAN SLAVNIĆ PONOVO JAVNO PONIZIO ANĐELU ĐURIČIĆ! Priznao da je imao odnose sa njom na silu, sve ispričao Maji

printscreen

Rijaliti

ZVEZDAN SLAVNIĆ PONOVO JAVNO PONIZIO ANĐELU ĐURIČIĆ! Priznao da je imao odnose sa njom na silu, sve ispričao Maji

Podeli vest

Zvezdan Slavnić poverio se Maji Marinković rekavši da je jedva imao odnose sa svojom bivšom devojkom Anđelom Đuričić, koju je tom izjavom ponovo ponizio javno.

Zvezdan Slavnić u šestoj sezoni rijalitija "Zadruga" prevario je svoju dugogodišnju partnerku Anu Ćurčić sa 23 godine mlađom Anđelom Đuričić koju je nedavno prevario sa Majom Marinković

Slavnić svakodnevno iznenađuje javnost izjavama na račun svoje bivše partnerke Anđele, pa je tako bilo i ovaj put. 

Foto: Printscreen You Tube

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić

Naime, Maja Marinković i Zvezdan Slavnić raspričali su se tokom emisije "Gledanje snimaka", a tema su bili intimni odnosi.

Međutim, nije se radilo o njihovom odnosu, već Majinom sa Bilalom Brajlovićem i Zvezdanovom sa Anđelom Đuričić.

- Ne znam kako si mogla - prokomentarisao je Zvezdan kojem nije bilo jasno kako je Maja bila intimna sa Bilalom.

Maji sa druge strane nije bilo jasno kako je on mogao da bude intiman sa Anđelom Đuričić.

Foto: printscreen

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić, Maja Marinković

 

- Ne znam kako si ti mogao - uzvratila je Maja.

Pravi šok usledio je kada je Slavnić izjavio da je jedva bio intiman sa Anđelom, a ovom izjavom ponovo je ponizio svoju bivšu partnerku. 

- Ja jedva, ali ja nisam folirao. Ja sam muško - rekao je Slavnić. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija