• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

01.05.2023

19:32

TUŽBA JE U SVRHU OPOMENE! Ivanova verenica progovorila o pretnjama od strane Miljane Kulić, javno osudila njeno ponašanje

printscreen

Rijaliti

TUŽBA JE U SVRHU OPOMENE! Ivanova verenica progovorila o pretnjama od strane Miljane Kulić, javno osudila njeno ponašanje

Podeli vest

Jelena Ilić ispričala je sve o pretnjama koje je dobila od Miljane Kulić i rekla da je tužba upućena njoj bila samo opomena ljudima da paze šta pričaju u rijalitiju.

Jelena Ilić, devojka Ivana Marinkovića, gostujući u emisiji "Puls Srbije" bez dlake na jeziku pričala je o pretnjama koje je ranije dobijala od Miljane Kulić, a onda je potkačila Anu Ćurčić, rekavši da ona pravi žrtvu od sebe. 

Foto: Privatna arhiva

Jelena Ilić i Ivan Marinković

- Znam da je diskvalifikovana i nemam komunikaciju sa njom zaista. To je bilo i prošlo. Što se tiče tih pretnji toga je bilo, ali ne bih sad da se bavim time zaista. Mislim da to nikome toliko nije važno. Nije ni meni - rekla je Ilić.

Jelena kaže da je tužbu protiv Miljane Kulić poneta u svrhu opomene na odgovornost za ponašanje na televiziji, ne samo njoj nego i svima:

- Tužba je bilo u svrhu opomene da bi smo svi malo pripazili kako se ponašamo na televiziji. Da pripazamo šta izgovaramo. Ljudi koji su učesnici rijalitija su odgovorni i za svoje ponašanje i za stvari koje izgovaraju. Mogu da odgovaraju zakonski za svoje reči. Inače se uopšte ne osećam ugroženo. Da li ti ja delujemo kao neko ko se nečega boji u životu? - pitala je Ilićka voditelja na kraju.

Foto: Printscreen/You Tube

Ana Ćurčić

Jelena je takođe prokomentarisala okršaje Ivana sa Anom Ćurčić i iznela dosta negativan sud o zadrugarki.

- Ja vrlo dobro znam Ivana, a i da ga ne poznajem, samo kao gledalac "Zadruge" bih zaključila da je njemu muka da sluša budalaštine, patetiku i lažne priče. Njemu je još teže nego nama kraj malih ekrana koji to gledaju. Ljudima se smučilo da ih prave budalama, da pričaju stvari o svom životu koje očigledno nisu takve kakvima ih predstavljaju. Kakav je to čovek koji stalno ide i priča: "Ja sam žrtva pogledajte me. Ja sam jadna, ja sam žrtva." Mislim da je ljudsko dostojanstvo dostiglo najniži nivo u slučaju takvog ponašanja - rekla je Jelena. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija