• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

29.05.2023

21:48

OBRISALA SAM POD NJOME, OPET BIH TO URADILA! Anđela spremna da Maji ponovo napakosti kada izađe iz rijalitija!

printscreen

Rijaliti

OBRISALA SAM POD NJOME, OPET BIH TO URADILA! Anđela spremna da Maji ponovo napakosti kada izađe iz rijalitija!

Podeli vest

Anđela Đuričić nakon diskvalifikacije večeras je gošća kod Dalile na Hajp televiziji, gde bez zadrške odgovara na sva goruća pitanja koja zanimaju naciju.

Anđela je diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga" jer je fizički nasrnula na Maju Marinković, kojoj je pritom nanela telesne povrede. 

Podsetimo, Anđela je imala pik na Maju od kada se dogodila Zvezdanova seksualna prevara sa njom pa je kako je rekla u emisiji samo naplatila za sve što joj je Marinkovićeva uradila. 

Foto: printscreen

- To je bilo njaveće poniženje za mene, ta veza sa Majom. Nju loži sve što je muško i priča koja je glavna u rijalitiju. Nju je ložilo samo da uđe u tu priču, Zvezdan jeste zgodan, ali je ona jurila skandale da je ona nekome preotela nekoga. Drago mi je što sam obrisala pod sa njom i tako je razvukla, da mogu da se vratim u taj trenutak opet bih isto uradila. Naplatila sam joj sve - rekla je Anđela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija