• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D/G.T.

08.06.2023

23:21

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Prekinuto finale "Zadruge 6", ovo je razlog!

printscreen

Rijaliti

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Prekinuto finale "Zadruge 6", ovo je razlog!

Podeli vest

Večeras je održano superfinale "Zadruge 6", a nakon što su izbačeni Lepi MIća i Jovana Tomić Matora program je prekinut!

Na iznenađenje svih prisutnih, Veliki šef je poslao pismo kojim je obavestio da je, zbog loših vremenskih uslova, superfinale "Zadruge 6" odloženo za petak 9. jun u 18h.

Foto: Marko Đoković

Napustila "Zadrugu 6"... Matora

23.05 - Jovana Tomić Matora kod Dušice podržala Anitu.

- Nisam iznenađena što sam ispala, a Anita ostala. Nisam verovala da je zaljubljena u mene. Drago mi je što je ostala. Ima puno i dobrih stvari, više neko onih loših strana - rekla je Matora.

Foto: Marko Đoković

Jovana Tomić Matora

- Nema ništa protiv tebe Anitina mama. Ljuta je na Anitu. Nije htela da dođe, tu je negde - rekla je Ana Spasojević.

- Drago mi je da je mama Anitina došla. Nemam planove, stan je spreman - rekla je Matora, dok Anita grca u suzama.

22.49 - Napravljen je drugi presek, Matora je zauzela 15. mesto

- Ništa se nije desilo, ja sam čekala da me udari štiklom, kao što je obećala. Tvrdim da su Ana i Milena sve slagali. Kuma je luda, teški kriminalac. Aca Bulić nije u tome, on i ne zna u šta se upustio.

Foto: printscreen

Fajt u studiju

- Bolje da me zove da sam kriminalac nego prostitutka, gospođa džoger. Ona se pojavila i pokazale srednji prst, mene nazvala turbomafijašica. Svakako ne bih prljala ruku, ne bih da moje skupe štikle u njenom turu. Ova žena baljezga.

Ermina je prišla kumi Milena, a odmah se uključila Anina majka.

- Ana je njanjava - rekla je Ermina.

- Ma nemate vi ništa, zašto se vi bavite Anom - pitala je Anina mama.

Foto: printscreen

Ermina Pašović, Milena Kačavenda

- Ne podnosi je jer je manipulatoru, zašto mi pretite - rekla je Ermina.

- Ti jesi za jedne batine. Smešna si, ko si ti da ti se pravdam - Milena.

22.34 - Žestoki fajt Emine i Anine kume, Milene Kačavende.

22.20 - Lepi Mića sa Šopičkom, podržao Aleks.

- Mnogo diskvalifikacije, podela, ovo nije normalno više. Meni nije ništa jasno. Ali ja bih voleo da pobedi Aleksandra Nikolića, mislim da ona treba da pobedi, ona je u Zadruzi četvrtu sezonu, sad se i verila - rekao je Lepi Mića, i pozvao svoje glasače da glasaju za Aleks.

Foto: printscreen

Lepi Mića napušta rijaliti

- Zadruga je teški psihološki program, ja sam završio sad Zadrugu, ja sam sad sa svojom ženom, ćerkom, mene sada više Zadruga ne zanima - rekao je Mića kod Dušice u stidiju.

Lepi Mića je prvi zadrugar koji je izbačen i zauzeo je 16. mesto u Zadruzi 6.

Foto: printscreen

- Morala sam u jednom trenutku i da pobegnem iz Beograda jer joj niko nije verovao.

Aca Bulić i Milena Kačevenda su Anina podrška.

- Meni nije bilo teško i osećam se pobednički večeras - rekao je Bulić, dok je Mileni ništa nije bilo teško da brani kumu.

Foto: Informer

Sin Ane Ćurčić

- Ja sam lajala, ujedala, borila se i kada je u pravu i kada nije, prijatelji tome služe. Aca je bio spoljni momak da kaže polako, a ja sam bila tu da se posvađam - rekla je Milena.

U publici je bio i Anin sin koji nije želeo ništa mnogo da komentariše.

- Ne želim ništa da komentarišem. Ponosan sam na svoju mamu uvek i zauvek. Ona zna šta ja mislim - rekao je Luka.

21.40 - Darko Tanasijević je sa podrškom zadrugara.

21.25 - Dušica Jakovljević razgovarala je sa bivšim zadrugarima

Mnogi bivši zadrugari misle da Ana Ćurčič ima najviše šanse za pobedu, mada bi voleli da pobede Janjuš, ali i Bilal i Ivan Marinković.

Foto: printscreen

Dušica Jakovljević

Divna DNK je javno podržala Bilala Brajlovića, pa se i Marku DNK Bilal svideo.

- Najsmešnije mi je bilo ta vlaška magija, a kad mu je zabiberila. Ništa nije bilo između Divne i Bilala. Napred, Bilale - šokirao je sve u studiju Marko Dnk.

21.25 - Dušica Jakovljević razgovarala je sa bivšim zadrugarima

21.15 - Ognjen se pridružio superfinalistima na Rajskom ostrvu.

Foto: printscreen

Divno izgledate. Biće tu svega i svačega. Ja sam spreman - pozdravio je finaliste, nazdravio sokom i poželeo svima uspeh.

21.00 - Voditelji programa Dušica Jakovljević, Ognjen Amidžić, Ivana Šopić i Darko Tanasijević poželeli su dobrodošlicu gledaocima, te najavili vlasnika TV PINK Željka Mitrovića koji je istakao da je "Zadruga 6" ubedljivo bila najgledaniji projekat u Srbiji.

U "Beloj kući" nalazi se šesnaest superfinalista, a među njima su Maja Marinković, Anita Stanojlović, Zorica Marković, Aleksandra Nikolić, Sanja Grujić, Milica Veselinović, Bilal Brajlović, Marko Stefanović, Jovana Tomić Matora, Ivan Marinković, Nenad Lazić Neca, Lepi Mića, Lazar Čolić Zola, Filip Car, Marko Janjušević Janjuš i Ana Ćurčić.

Foto: printscreen

Superfinale "Zadruge 6"

Dosadašnji pobednici megapopularnog rijalitija su Kija Kockar, Luna Đogani, Iva Grgurić, Nadica Zeljković i Dejan Dragojević.

Na Informer.rs pratite iz minuta u minut sva dešavanja iz Šimanovaca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pre bolesno

pre 9 meseci

servsko društvo je duboko bolesno poturad i zlocinci

Vejo

pre 9 meseci

Јебо вам он матер луду,безобразну,џиберску и хоштаплерску заједно са свим тим убицама,наркоманима,курвама......

Normalac

pre 9 meseci

Otvorila se vrata pakla u koji, znate već 3 god od kada vam uredno pišem, ide stink TV trovačnica kao I svi vi, bednici podguzni udbaški.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Priština čini sve da protera Srbe: Petković sa Kvintom o političko-bezbednosnoj situaciji na Kosovu i Metohiji
Politika

Priština čini sve da protera Srbe: Petković sa Kvintom o političko-bezbednosnoj situaciji na Kosovu i Metohiji

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sastao se danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu - SAD, Velike Britanije, Francuske, Italije i Nemačke, kao i sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji, koje je upoznao sa političko-bezbednosnom situacijom na KiM, sa posebnim osvrtom na poslednju rundu dijaloga u Briselu.

29.03.2024

15:23

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija