• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs /informer.rs

04.07.2018

14:46

ODUGOVLAČI? SLOBA ni danas NEĆE POTPISATI papire za RAZVOD, a evo i ZBOG ČEGA!

Rijaliti

ODUGOVLAČI? SLOBA ni danas NEĆE POTPISATI papire za RAZVOD, a evo i ZBOG ČEGA!

Podeli vest

Popularni pevač Sloba Radanović u ekskluzivnom intervjuu za Pink.rs rekao je se čuo sa advokatom i da će ove srede, tj. danas, konačno potpisati papire za razvod braka, koje je već potpisala njegova supruga Kristina Kija Kockar. Međutim, to se danas, ipak, neće desiti

Kako je objasnio Radanović, advokat ga je zamolio da susret odlože za dan kasnije, tačnije - sutra.

 - U četvrtak. Trebalo je sreda da bude, ali me je advokat zvao. Ispada da ja odugovlačim, ispada da ja neću da potpišem, ali stvarno me je čovek zvao, preokupiran je svojim poslovima, zamolio me je da malo to odložimo, za četvrtak. Mislim da će i ona tu da bude, da ćemo svo troje da se nađemo. Veruj mi da ni ja ne znam, i ja čekam da mi jave - rekao je Sloba.               


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovana

pre 5 godina

Nazalos, Kija ti izgledas katastrofalno, nemas ni visinu, ni zadnjicu, imas grudi koje vise, kao neka zena od 50 godina, jedino sto imas to je intelegencija, tu si neprevazidjena, samo intelegentna zena kao ti, moze biti najbolji manipulator, na tome ti, svaka cast!!!

sale

pre 5 godina

On to obecavao jos u Zadruzi da ce da potpise. Koliko je dana proslo od taada. Nema 10 minuta vremena. Sloba prevarant i lazov. Cuvajte se od njega.

ana

pre 5 godina

Mislim da Kija manipulator i njen advokat manipulisu sa Slobodanom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija