• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs / informer.rs

03.08.2018

14:45

(VIDEO) KIJA ĆE POZELENETI OD MUKE! I Luna objavila PESMU: Ljubav na tvojoj je strani, samo jednim svojim osmehom sve ološe sahrani!

Rijaliti

(VIDEO) KIJA ĆE POZELENETI OD MUKE! I Luna objavila PESMU: Ljubav na tvojoj je strani, samo jednim svojim osmehom sve ološe sahrani!

Podeli vest

Luna Đogani koja je zapalila Srbiju ponašanjem u rijalitiju Zadruga i osvojila drugo mesto, dobila je fanove koji je neprestano podstiču. Ovog puta iskopirali su Kijine fanove i odlučili da snime pesmu o Luni

Jedna talentovana devojka otpevala je pesmu a Luni je ovo očigledno prijalo pa je objavila na svom Instagram profilu.

 - Pesma o meni, počastvenovana sam. Još uvek ne verujem. Hvala ovoj divnoj devojci -  napisala je Luna.

U ovoj pesmi, naravno, Lunini fanovi staju na njenu stranu i veruju da će ona uspeti da pobedi sve i dobije ono što želi.

 - Ljubav na tvojoj je strani, samo jednim svojim osmehom sve ološe sahrani -  deo je stihova koje je mlada devojka otpevala za nju.

Kiji Kockar su napravili pesmu još pre nego što je izašla iz rijalitija, pa se postavlja pitanje da li su ljute rivalke krenule u novi rat ali ovog puta bez Slobe!






Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bezbednjak

pre 5 godina

Pojas kod Lune? Nema Putnik na zadnjem sedistu - lezi! Policijo, jel ovo neka sprdacina?

Zlata

pre 5 godina

Idem da kazem mojoj babi da snimi neku pesmu i zaradi lovu.!!! Ja glupo pisem tekstove a ona jos gluplje peva i izgleda---ALI PROĆI ĆE,GARANT !!!

Saki

pre 5 godina

Cega se pametan stidi budala se ponosi.Dal ce preci Kijinih 8 miliona..ha..ha..

Miki

pre 5 godina

Lunja "zapalila"Srbiju....smejurija i lakrdija....ko je ona-niko i nista. Pisite o pamet im i uspesnim devojkama a ne o glupacama....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija