• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs/informer.rs

03.11.2018

09:13

VEDRANA RUDAN O KNJIZI KIJE KOCKAR: Jeb*š popove koji zlostavljaju decu, mužjake zlostavljače, silovatelje i ubice, žensko je napisalo knjigu!

Rijaliti

VEDRANA RUDAN O KNJIZI KIJE KOCKAR: Jeb*š popove koji zlostavljaju decu, mužjake zlostavljače, silovatelje i ubice, žensko je napisalo knjigu!

Podeli vest

Hrvatska književnica Vedrana Rudan stala je u odbranu pobednice rijaliti programa "Zadruga" Kristine Kije Kockar koja se nalazi na meti kritika zbog knjige "Moj potpis" koju je nedavno napisala

Naime, Kijina knjiga je na ovogodišnjem Sajmu knjiga u Beogradu privukla veliku pažnju javnosti, a autorka je prodala veliki broj primeraka. Ipak, "zlim jezicima" to nije bilo dovoljno da ne "ospu paljbu" po mladoj autorki, bez da prethodno pročitaju delo, a Vedrana Rudan smatra da se Kija "navukla na sebe bes srpske 'kulturne' i nekulturne javnosti" upravo zbog toga što je žena, a uz to još lepo izgleda.

- Pred desetak godina isto se dogodilo u Hrvatskoj. Tada je žrtva pobesnelih mužjaka i ženki iz kulture i izvan kulture bila Nives Celzijus. Njena se knjiga zove "Gola istina". Te je godine bila najprodavanija u Hrvatskoj, ali autorka nije mogla dobiti nagradu "Kiklop" u kategoriji bestselera zato jer je Nives Celzijus žena koja ima prevelike grudi, i još ih pokazuje. Žena je i lepa i mlada i drska. Spaliti to treba u katoličkoj, mužjačkoj Hrvatskoj, ne tome nagrade uručivati - napisala je Rudan na svom blogu.

(VIDEO) VRISKA NA SAJMU KNJIGA! Štand pod opsadom! Svi čekali dolazak KIJE KOCKAR!

Dalje se navodi kako je Nives Celzijus tužila Pulski sajam knjiga, dobila je i presudu u svoju korist, kao i "Kiklopa".

- Imala sam čast nekoliko puta razgovarati sa Nives Celzijus. Žena je Pamet, Duh i Hrabrost. Treba moći izdržati pritisak pod kojim se u Hrvatskoj batrga svaka samohrana majka dvoje dece. U međuvremenu je Nives Celzijus dokazala da je umetnica. Glumi, peva, pleše. Pa ipak, još joj uvek ne mogu oprostiti lepotu, talent i uspeh - navodi Rudan i dodaje da se danas Kija Kockar nalazi u sličnoj situaciji.

- Ne znam šta će biti sa Kristinom Kockar. Sigurna sam da joj nije lako brisati sa sebe toliku količinu pljuvačke koju u njenom smeru bljuje razuzdana gomila i jednog i drugog pola. Jeb*š ratne zločince, pljačkaše sirotinje, jeb*š popove koji zlostavljaju decu, mužjake zlostavljače, silovatelje i ubice. Sve jeb*š kad nas zgromi tragedija epskih razmera, nešto žensko je napisalo knjigu. Pravi trenutak za "analitičare". "Nikad nije bilo gore, kakav je ovo svet?", "Dostojevski se u grobu okreće." Znaju oni dobro šta bi o svemu mislio Dostojevski i ostali dostojevski. U "njihovo vrijeme" "ona Kockar" i "ona Celzijus" bile bi umočene u katran i posute perjem - oštra je hrvatska književnica.

KIJU KOCKAR ZOVU U BRITANSKI RIJALITI: Sve o žestokoj ponudi, koju je pobednica Zadruge dobila iz inostranstva!

Rudan dodaje da joj ovakvi i slični napadi ne bi smetali kada bi se isti parametri upotrebljavali i u slučajevima kada muškarac napiše knjigu. Na kraju je rekla da planira da kupi knjigu Kije Kockar.

- Kupiću Kijinu knjigu. Imam i knjigu Nives Celzijus koju sam nekoliko puta pročitala. Samo napred, cure! A mrzitelji? Ko ih j*be - navela je hrvatska književnica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Neko Iz Mase

pre 5 godina

Браво за Руданову. Као и увек директно у срж.

Ziko pop

pre 5 godina

Posto necete da objavite moj komentar i pitanje ,kao i da nijedan nezavistn novinar i jos nazavisniji Pink,nisu postavili pitanje:" Kako je moguce da Darko Lazic pet godina vozi bez dozvole,uz to i naduvan i nasmrkan i pijan". Naravno da je su to znali i policija i tuzilastvo,pa pitam gospodju Rudan mozda ona zna odgovor.Iako je Hrvatska dno dna cak i u njoj ne bi moglo da to prolazi sve ove godine.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija