• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Š.

06.02.2019

22:39

ANA JE FUFA! Davidova majka provalila igru Koraćeve?! Neće da izbaci Subotićku! - OTERAĆU ALEKSANDRU U KU*AC! Dragojević POBESNEO!

Rijaliti

ANA JE FUFA! Davidova majka provalila igru Koraćeve?! Neće da izbaci Subotićku! - OTERAĆU ALEKSANDRU U KU*AC! Dragojević POBESNEO!

Podeli vest

Majka Davida Dragojevića je za njegovu devojku Anu Korać rekla da je fufa koja se samo igra sa njenim sinom u "Zadruzi 2"!

Kada je sportista saznao da njegova bivša verenica Aleksandra Subotić sa ćerkom i dalje živi kod njega u Veterniku, poručio je majci da je izbaci iz kuće. Biljana je to odbila i javno je oplela po novoj snajki:

Idi u k*ac

Oteraću Aleksandru u ku*ac! Zar je trebalo da trpim dok me maltretira?!
David Dragojević

- Ana je fufa, isprala je Davidu mozak. Ona nije njegova devojka, igra se sa njim. Moj sin je izmanipulisan. Aleksandru i njenu ćerku Magdalenu neću izbaciti iz kuće, pogotovo ne zbog Ane Korać!

Dragojević je insistirao da se u rijalitiju čuje sa majkom kako bi je uverio da voli Koraćevu i da ne želi Subotićevu u svojoj kući.

Ljuba: Mojoj ćerki je
potreban psihijatar

I Ljuba Pantović se šokirala kada je saznala da njena ćerka Aleksandra Subotić i dalje živi u Veterniku kod Davidove majke.
- Svi komentarišu da ona igra rijaliti napolju i da namerno radi te stvari, da smišlja kako da potrese ovo dvoje. Ona nije zlobna, već ima ozbiljan psihički problem. Potreban joj je lekar. Ona ima gubitak komunikacije sa realnošću, ne živi na ovom svetu. Počela je da se gubi - rekla je Ljuba.

- Oteraću Aleksandru u ku*ac! Zar je trebalo da trpim dok me maltretira?! Zvaću mamu! Ponavljam joj da sam sada sa Anom i da Aleksandra ode u Kaluđericu - bio je besan David.

 


Odmah nakon njegovog izlaganja, starleta iz Kaluđerice se oglasila na Instagramu. Ona je poručila da će ostati u Veterniku i da za to ima podršku nesuđene svekrve:

- Što se tiče muzičkih želja, ne ispunjavamo ih večeras. Pozdrav, Biljana i Aleksandra.

(FOTO/VIDEO 18+) ŠOK SNIMAK! Ana Korać igra GOLA! Pokazala SISE, zanjihala, a onda skinula šorts - SEVNULE TANGE! UH!

 

(VIDEO) ALEKSANDRA ĆE DOŽIVETI NERVNI SLOM! Ana i David dobili poklone od NJEGOVOG OCA! PODRŽAP JE NJIHOVU VEZU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pdrska Biljani

pre 5 godina

Koliko god da volim sina, ne bih dozvolila da dovodi i izbacuje koga hoce i kako mu se cefne. Pogotovo kad je dete u pitanju!!! Nek se seli kod Ane i ostavi druge da zive svoj zivot bez njegovih egzibicija! Zao mi je detenceta, a i Davidove majke. Gde nema cvrste muske ruke u kuci, desava se da sinovi previse toga sebi dozvoljavaju i postaju samovoljni, sebicni, losi i arogantni.

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija