• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.03.2019

08:02

(VIDEO) PRAVIŠ OD SEBE KLASIČNU JE*AČICU! Stanija uvredila najstrašnije Lunu zbog priznanja da je imala seks sa Gastozom!

Rijaliti

(VIDEO) PRAVIŠ OD SEBE KLASIČNU JE*AČICU! Stanija uvredila najstrašnije Lunu zbog priznanja da je imala seks sa Gastozom!

Podeli vest

Nakon emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do svađe između Lune Đogani i Stanije Dobrojević koja je svoju cimerku okarakterisala kao "j*bačicu" zbog priznanja da je imala sesualne odnose sa Nenadom Marinkoviće Gastozom

Kada su došle na Rajsko ostrvo, Stanija je istakla da joj se ne dopada način na koji je Đoganijeva prokomentarisala da je imala seks sa Gastozom i da svojim izjavama samo škodi svojoj reputaciji. 

- Zato mene ljudi vole jer ja pričam uvek istinu. Ja sam sigurna da ti nisi imala seks sa nekim sa kim nisi bila u vezi - bila je ironična Luna.

- Ne mislim da si kurva, ali od sebe praviš klasičnu je*ačicu. Od sebe praviš klasičnu je*ačicu svojim izjavama. Nemoj da praviš Jovani problem što sam je udarila po guzi dok je tverkovala - pričala je Stanija, dok je Đoganijeva potencirala na svojoj iskrenosti. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 5 godina

Sve su to je*bačice postale poodavno uvidevši da je to unosno i isplativo.

Perica

pre 5 godina

To priča ljubomorna i ostavljena devojka a luna je iskrena i zato će pobediti.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija