• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

23.05.2019

22:49

LUNA DOŽIVELA NERVNI SLOM PRED KAMERAMA: Niko neće da me oženi jer se dve godine je*em u rijalitiju!

Rijaliti

LUNA DOŽIVELA NERVNI SLOM PRED KAMERAMA: Niko neće da me oženi jer se dve godine je*em u rijalitiju!

Podeli vest

Luna Đogani je posle žestoke svađe sa Markom Miljkovićem urlala kako se obrukala više nego u prvoj "Zadruzi", kad je bila s oženjenim Slobom Radanovićem. Koji normalan muškarac će me hteti posle ovoga?, vikala je rijaliti zvezda

Luna Đogani je doživela nervni slom u "Zadruzi" i satima kukala da je niko nikad neće oženiti jer već dve godine ima seks pred kamerama! Blogerka se žestoko posvađala sa dečkom Markom Miljkovićem samo zato što je on uzeo 2.000 dinara za kockanje od Miljane Kulić, koju Luna ne podnosi.

Foto: Zoran Sinko

Paćenica

Od njenog urlanja se treslo celo imanje, a haos je trajao sve do jutra.

Loš uzor devojčicama

Ko mene uopšte može da podržava?! Devojčice koje žele da budu kao ja, da se je*u u rijalitiju?!
Luna

- Ja sam šljam! Mene niko neće hteti da oženi! Je*em se dve godine u rijalitiju! Koji normalan muškarac će me hteti posle ovoga? Napravila sam paćenicu od sebe. Srozala sam se zbog para, jer želim da kupim stan kad izađem odavde. Loša sam sestra, ćerka, devojka... - vrištala je Đoganijeva i nastavila da jadikuje kako je u ispala još gora nego u prvoj sezoni, kad se smuvala sa oženjenim Slobom Radanovićem:

- Šta sam sebi uradila, majko mila?! Opet sve pogrešno! Ušla sam da pokažem da nisam Luna iz "Zadruge 1", a predstavila sam se kao razmažena i histerična ludača. Još više sam se ponizila i izblamirala! Ko mene uopšte može da podržava?! Devojčice koje žele da budu kao ja, da se je*u u rijalitiju?!

Foto: Printscreen You Tube

Miljana provocirala Sanju zbog silovanja

Još jedna drama odigrala se u "Zadruzi" kad je Miljana Kulić provocirala Sanju Stanković zbog toga što je silovana! Problematična Nišlijka je sela preko puta manekenke i zapevala: "Silovana ja, nemam nikoga", menjajući reči pesme Ane Bekute "Ostavljena ja". Kad je to čula, Sanjina devojka Jovana Tomić Matora je skočila da je bije, ali ju je obezbeđenje zadržalo.
- Silovaću tebe i tvoje dete! - urliknula je Stankovićeva i onesvestila se od šoka.
Takmičari su se odmah rastrčali da je poliju vodom i iznesu iz "Zadruge" kako bi primila lekarsku pomoć.

Đoganijeva je zatim optužila Miljkovića da je s njom u vezi samo zbog što boljeg plasmana u "Zadruzi".

Pare

Srozala sam se zbog para, jer želim da kupim stan kad izađem odavde. Loša sam sestra, ćerka, devojka...
Luna Đogani

- Namerno si uzeo pare od Miljane kako bi me isprovocirao. Želiš da budem nesrećna i da doživim nervni slom! Boli te ku*ac za mene, tebi je rijaliti važniji! Dosadno ti je sa mnom kad nema frke, želiš da se priča vrti oko tebe! Ti mene ne voliš, želiš da me uništiš! Seme ti je*em! Hoćeš da me majka gleda ovakvu i da ide u bolnicu zbog mene? - urlala je Luna.

Najavila raskid

Blogerka mu je zatim zapretila da će ga šutnuti čim se "Zadruga" završi.

Foto: Printscreen TV Pink

Miljana i Nadežda se ljubile

Miljana Kulić i Nadežda Biljić su se sočno ljubile posle žurke u "Zadruzi"! Nišlijka je prišla pevačici, povukla je ka sebi i poljubila u usta.
- Ti si moja ljubav - rekla je Biljićeva i nastavila da se cmače sa Kulićevom.

- Hajde da se ne mučimo, ni zbog para, ni zbog rijalitija. Ostavi me! Ja tebe ne mogu, jer te volim. Ali čim izađem odavde, biće mi lakše da te ostavim - nagovestila je Luna raskid rijaliti romanse.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srba

pre 4 godine

Ma boli te pi..a, vazno je da si se seksala za sve pare.

Lj

pre 4 godine

Zna Luna sve kako je ali ljubav prema parama je jaka. Nece je oprati ni Sava ni Dunav

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija