• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

18.06.2019

08:47

POČEO JE DA URLA, PONIZIO ME JE KAO MAJKU, ŽENU, ČOVEKA! Miljana otvoreno pričala o Zoli, PA POMENULA I MARINKOVIĆA!

Rijaliti

POČEO JE DA URLA, PONIZIO ME JE KAO MAJKU, ŽENU, ČOVEKA! Miljana otvoreno pričala o Zoli, PA POMENULA I MARINKOVIĆA!

Podeli vest

Išao je u crkvu da se zakune da me voli najviše na svetu, da nije sa mnom iz neke koristi, ali znala sam da me laže, ispričala je Miljana Kulić

Miljana Kulić se uživo putem društvenih mreža obratila fanovima i progovorila o odnosu sa Lazarem Čolićem Zolom, njenim bivšim dečkom.

- Smetalo mu je dok Željko plače, nije hteo ni da ga pipne, čak je tražio da pređemo u drugu sobu da ne sluša kako dete plače. Kad je trebalo da krenemo na ručak kod mojih, zamolila sam ga da sklopi kolica, jer mi je Željko bio u rukama, nisam mogla sama, a on je uzeo kolica i bacio ih o pod, počeo je da se dere - rekla je Miljana koja je potom navodno isterala Zolu iz stana i tu je bio kraj.

MILJANA KULIĆ U PRITVORU zbog jezivih pretnji smrću, biće podneta krivična PRIJAVA! ISPITIVALI JE ZBOG UBISTVA POLICAJCA?

- Ponizio me je kao majku, kao ženu, kao čoveka! Išao je u crkvu da se zakune da me voli najviše na svetu, da nije sa mnom iz neke koristi, ali znala sam da me laže, i svi su mi to govorili, ali eto... Zaljubila sam se iskreno! I ja sam od krvi i mesa. Uvek sam negde mislila da ljubav ne pokazuje, jer je kao mali nije imao od strane roditelja, pa sam se tešila time - pričala je Miljana, a zatim se osvrnula na oca malog Željka, Ivana Marinkovića, kojeg je sanjala.

- Samo hoću da kažem koliko se dajem u vezi, ali više neću, učite na mojim greškama. Dozvoliću Ivanu da vidi Željka, jer zadovoljna sam što mi je poklonio ovog anđela, a ne bih ga imala bez njega. Oprostiću mu uvek, ja ću uvek biti ta koja spušta loptu - završila je.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sandra indokina

pre 4 godine

Frljanu odmah u zadrugu 3 Gornja Toponica.ostali učesnici će biti medicinske sestre i lekari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija