• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

12.09.2019

13:26

(VIDEO) HOĆEŠ DA NAS OMAĐIJAŠ! Janjuš video Zokija kako krišom pali crveni konac!

Rijaliti

(VIDEO) HOĆEŠ DA NAS OMAĐIJAŠ! Janjuš video Zokija kako krišom pali crveni konac!

Podeli vest

Zadrugari Marko Janjušević Janjuš i Zoki Šumadinac razvijaju zanimljiv odnos, a tome svedoče njihovi svakodnevni razgovori koji iznova i iznova oduševljavaju gledaoce kraj malih ekrana

Zoki i Janjuš su ušli u spoljni toalet, kada je pevač došao na ideju da spali konce koji su mu visili iz garderobe - čim je to video Janjuš, napao ga je da želi da ih omađija!

-Gde su ti cigarete? Hajde pokaži mi končić, izvadi ih! Što ih kriješ, u gaćama su ti?! Što hoćeš da nas omađijaš?! Stavio si to prstenje. To nije lek što si poneo - šalio se Janjuš, a Zoki je bio u šoku.

-Šta je sa tobom, nemoj da me zaj*bavaš, o čemu ti pričaš?! Pusti me da vratim naočare, trebaju mi. Hajde molim te, pričaj šta hoćeš - govorio je Zoki.

-Ja ovo nisam od tebe očekivao. Ja ne verujem, ti hoćeš da nas uništiš. Nemoj Zoki to da nam radi ovde, strašne sam snove imao sinoć, a pipao si me, masirao si me i spavaš blizu mene. Ja moram ovo na sastanku da spomenem - govorio je Janjuš, a Zoki je naglo promenio raspoloženje.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija