• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

17.09.2019

23:01

STANIJA KOD KINEZA KUPILA VEŠTAČKO DUPE! Zadrugari opleli po starleti pred njen ulazak u "ZADRUGU 3"!

Rijaliti

STANIJA KOD KINEZA KUPILA VEŠTAČKO DUPE! Zadrugari opleli po starleti pred njen ulazak u "ZADRUGU 3"!

Podeli vest

Mina Vrbaški i Vladimir Tomović tvrde da Stanija Dobrojević želi da joj zadnjica bude ogromna, pa uvek ispod haljina i pantalona nosi silikonske gaće, popularne "kardašijanke", koje koštaju hiljadu dinara

Stanija Dobrojević nosi kineske gaće sa silikonima kako bi joj zadnjica izgledala još veća! Ovo je u "Zadruzi" ispričala Mina Vrbaški, a to je potvrdio i starletin bivši dečko Vladimir Tomović, najavljujući njen ulazak u megapopularni rijaliti.
 

Sprema joj osvetu

Sviđa mi se Vladimir Tomović! Zagorčaću život Staniji kad uđe u "Zadrugu 3"
Mina Vrbaški

- Stanija nosi "kinesko dupe" na plitke pantalone i haljine. To sam videla još kad je bila u "Zadruzi 2", tako joj je zadnjica izgleda veće. Te gaće sa silikonima se popularno zovu "kardašijanke", jer mnoge devojke bi da imaju veliku guzu kao Kim Kardašijan. Džabe su, kod Kineza koštaju samo hiljadu dinara - ispričala je Mina, a zatim otkrila da je zaljubljena u Stanijinog bivšeg dečka:

- Sviđa mi se Vladimir Tomović! Bila sam zaljubljena u njega, a i sada imam emocije. To zna Lepi Mića, samo sam se njemu poverila. Čak sam i plakala zbog Vladimira. Eto, Stanija ga je uzela, isto kao i mog bivšeg momka Marka Markovića. Zbog toga planiram da joj zagorčam život kad uđe ovde. Loše joj se piše!

Dalila: Vladimir nema
devojku jer čeka Staniju

 

Dalila Dragojević tvrdi da Vladimir Tomović nema devojku u "Zadruzi" jer željno iščekuje Stanijin ulazak.


- On ovde nije smuvao nijednu devojku jer se nada da će ona uskoro da dođe. Želi da bude slobodan za Staniju. Mislim da je i dalje zaljubljen u nju i da je njihov raskid bio nesporazum - ispričala je starleta.

Više nije "plastična kesa"

Kršni Crnogorac je odmah ustao da brani bivšu.
- Video sam je i bez tih "kineskih gaća" i moram da kažem da je prezgodna. Savršena je! Stanija je najbolja riba i najskladnije građena od svih devojaka ovde - kazao je Tomović.


On je posle raskida vređao Staniju, govoreći za nju da je "plastična kesa" i "američka Maca Diskrecija", a sad se pokajao:
- Pojeo sam govno! Šta da radim. Doturili su joj informaciju da sam muvao drugu devojku, pa je ona počela da me vređa, a ja sam poludeo zbog toga. Onda se iz inata smuvala sa Markom. Bio sam iskreno zaljubljen u nju. Želim joj svu sreću, a kad uđe ovde, naš odnos će zavisiti samo od nje.

Pokajao se

Pojeo sam govno što smo raskinuli! Bio sam iskreno zaljubljen u nju. Kad uđe u "Zadrugu", naš odnos će zavisiti samo od nje
Vladimir Tomović

Stiže i Kristijan
Kako saznajemo, Stanija je doputovala u Beograd i uveliko se sprema za ulazak u rijaliti, a juče nije odgovarala na naše pozive. Osim sa Tomovićem, ona bi mogla da ima okršaj pred kamerama i sa Kristijanom Golubovićem! Njih dvoje su bili veoma prisni na "Farmi 6", ali su se posle Stanijine pobede posvađali. On je tražio da mu isplati deo nagrade jer je, kako je rekao, zaslužan za njen trijumf. Posle nekoliko dana žestokih uvreda ona mu je isplatila 12.000 evra. Akter filma "Vidimo se u čitulji" trenutno je u zatvoru, koji će napustiti u martu naredne godine. I odmah će se ući u "Zadrugu 3"!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59