• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2018

10:35

BORJAN NE MRDA S "MARAKANE"! Golmanu novi ugovor i duplo veća plata!

Crvena zvezda

BORJAN NE MRDA S "MARAKANE"! Golmanu novi ugovor i duplo veća plata!

Podeli vest

Navijači Crvene zvezde mogu da odahnu, Milan Borjan, koji je sjajnim odbranama na golu srpskog šampiona ove sezone privukao pažnju inostranih klubova, ne mrda sa "Marakane"


Kako prenosi Kurir, reprezentativcu Kanade ugovor ističe u junu 2019. godine, ali u njemu postoji klauzula da se automatski produži na još 12 meseci ukoliko ove sezone bude stajao na golu u 66 odsto Zvezdinih mečeva.

Takođe, čelnici kluba odlučili su da mu ponude novi ugovor  sa znatno boljom platom. On sada zarađuje oko 200.000 godišnje, a trebalo bi da dobije verovatno duplo veći platu. 

Inače, pre nekoliko dana Zvezdan Terzić je poručio zainteresovanim klubovima da Milan Borjan nije na prodaju, jer je Zvezdino dugoročno rešenje na golu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Blin

pre 5 godina

Borjan kineski zid! Nadam se da ce jos dugo, dugo braniti za Zvezdu

Darko

pre 5 godina

Ovo je prvi golman na golu Zvezde u zadnjih dvadesetak godina zbog kojeg me neboli stomak kad lopta ide u nas sesnesterac. Borjane svaka cast na sigurnoscu i hladnokrvnocu...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija