• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ljubenović

27.11.2018

14:27

BEN ZA INFORMER: DAĆU GOL ZA POBEDU U NAPULJU! Zvezdin ofanzivac jedva čeka duel protiv Italijana

Crvena zvezda

BEN ZA INFORMER: DAĆU GOL ZA POBEDU U NAPULJU! Zvezdin ofanzivac jedva čeka duel protiv Italijana

Podeli vest

Mislim da je došlo vreme da postignem prvenac u Ligi šampiona, bilo bi idealno da pogotkom donesem Zvezdi pobedu nad Napolijem, kaže El Fardu Ben

Vreme je da postignem prvi gol u Ligi šampiona i bilo bi sjajno da pogotkom donesem Zvezdi pobedu nad Napolijem, kaže napadač crveno-belih El Fardu Ben za Informer! Jedan od najboljih igrača srpskog šampiona veruje da njegov tim na sutrašnjem (21.00, RTS 1) gostovanju u Italiji u 5. kolu Lige šampiona može da napravi korak ka prolasku iz grupe!

Recept za slavlje
Ako budemo odigrali kao protiv Liverpula u Beogradu, uspeh neće izostati
El Fardu Ben

 

Ben je u nedelju bio gost jednog beogradskog restorana, u kojem spremaju nacionalne specijalitete zemalja koje nisu priznale nezavisnost Kosova ili su povukle odluku o priznanju. Jedna od takvih su i Komorska Ostrva, čiji je Ben reprezentativac.

Sve je moguće

Napadač Zvezde nije skidao osmeh s lica dok je uživao u pilećem fileu u kokosovom mleku, jelu koje je dosad jeo uglavnom u svojoj domovini.

- Posle ovako dobre hrane, moram da postignem prvi gol u Ligi šampiona. Mislim da je došlo vreme za prvenac i bilo bi sjajno da golom donesem pobedu Zvezdi u Napulju. Uvek se trudim da igram najbolje što mogu i tako pomognem timu, a sada bih voleo da to bude pogotkom - kaže Ben za Informer.

POBEDA PROTIV LIVERPULA RECEPT ZA NAPOLI! Simić: Mirnoća i samopouzdanje ruše Italijane

Golgeter Zvezde nam je u kafani "Korčagin", koja od svakog prodatog specijaliteta izdvaja 100 dinara za stipendiranje studenata na Univerzitetu u Kosovskoj Mitrovici, rekao i da očekuje težak meč u Napulju.

- Napoli je prvi u grupi. Znaju da smo pobedili Liverpul i pristupiće utakmici maksimalno ozbiljno. Ipak, mi idemo tamo da bismo ostvarili povoljan rezultat, a to je u ovom slučaju sve osim poraza. Znamo da će biti teško, ali dokazali smo da je sve moguće - ističe krilni napadač.

Protiv PSŽ-a za istoriju

Crveno-beli u poslednjem kolu dočekuju Pariz Sen Žermen (11. decembar), a sve na "Marakani" i dalje boli ubedljiv poraz od "svetaca" u Parizu (6:1).

- Voleo bih da se osvetimo Pariz Sen Žermenu. Želim da pobedim svaku utakmicu, a na toj ćemo imati dodatni motiv. Možda baš taj meč bude odlučivao o prolasku dalje i za nas će to biti finale. Verujem da će i atmosfera biti fantastična i da će naši navijači biti kao protiv Liverpula, ako ne i bolji. Možda tog dana ispišemo istoriju - kaže Ben.

 

Ben smatra da Zvezda, ukoliko bude igrala kao protiv Liverpula na "Marakani", ima čemu da se nada.

- U ovoj grupi svako može svakoga da pobedi, a mi verujemo da možemo da preživimo. Ako budemo igrali kao protiv Liverpula u Beogradu, ništa nije nemoguće. Pobedili smo odličnu ekipu i pokazali da smo i mi vrlo dobar tim. Moramo da zadržimo nivo igre kao protiv Engleza, da se borimo na isti način i mislim da, ako bude tako, uspeh neće izostati - naglašava Ben.

Problem za crveno-bele biće i to što trener Vladan Milojević neće moći da računa na Vujadina Savića, Filipa Stojkovića, Dušana Jovančića i Gorana Čaušića.

- Nekoliko veoma važnih igrača je povređeno, ali siguran sam će oni koji budu igrali umesto njih dati sve od sebe. Možda budu i bolji od onih koji su povređeni jer će imati motiv da se dokažu. Svaki igrač ima svoju ulogu i svaki je potreban da se ostvari dobar rezultat - poručuje fudbaler srpskog šampiona za naš list.

Niko kao "delije"

Ben se ne plaši vruće atmosfere na stadionu "San Paolo", jer kaže da niko ne pravi atmosferu kao "delije".

- Znam da Napoli ima veoma dobre navijače, ali sam siguran da nisu bolji od naših. Oni su nam pomogli da pobedimo Liverpul, atmosfera je bila neverovatna, "delije" su bile naš 12. igrač. Znam da nas čeka vrela atmosfera u Napulju, ali ako na tribinama bude i naših navijača, to će nam mnogo značiti - kaže strelac deset golova za Zvezdu ove sezone.

PAVKOV I JOVANČIĆ U AVIONU ZA NAPULJ! Milojević uvrstio i Joveljića u konkurenciju za meč u Italiji

Omaleni napadač je na kraju podvukao i da remi protiv niškog Radničkog (2:2) proteklog vikenda nije uticao na samopouzdanje igrača.

- Odigrali smo veoma tešku utakmicu u Nišu, ali taj remi nas nije poremetio. Veoma je teško prebaciti se iz Lige šampiona u Superligu, ali za nas je bilo najbitnije da ne izgubimo od Radničkog i u tome smo uspeli - zaključuje El Fardu Ben.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija