• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.11.2018

17:45

DŽAJIĆ SE NADA NOVOM BARIJU: Kada ćemo biti prvaci Evrope? Za desetak godina!

Crvena zvezda

DŽAJIĆ SE NADA NOVOM BARIJU: Kada ćemo biti prvaci Evrope? Za desetak godina!

Podeli vest

Crvena zvezda je na pravom putu, radi izvanredno u svim segmentima, očekujem još bolje rezultate narednih sezona i nadam se da je moguće da u narednih desetak godina ponovo postane šampion Evrope, rekao je danas legenda kluba Dragan Džajić studentima na severu Kosova


Smatram da će ovaj tim zvezde iz sezone u sezonu praviti dobre rezultate, a kada ćemo biti prvaci Evrope ne mogu da znam, ali živim u nadi da će se to ponovo desiti u narednih desetak godina - kazao je Džajić u severnoj Kosovskoj Mitrovici gde je razgovarao sa studentima i sportistima sa KiM, a odgovarajući na pitanje da li će crveno-beli moći da ponove uspeh iz 1991. godine.

Prema njegovim rečima, Crvena zvezda je nakon svih nedaća koje su zadesile srpski narod posle razbijanja Jugoslavije došla u situaciju da nije lako napraviti tim koji može da ostvari takav rezultat.

- Zaista je bilo mnogo lepo posle Barija, mislili smo da ćemo uživati u tome i da ćemo nastaviti tako i u sledećim godinama. Međutim, sve ono što se desilo je mnogo poremetilo Zvezdu i ja sam uvek govorio da je Zvezda od svih preduzeća najviše izgubila kada se raspala bivša država.


On je podsetio da je Zvezda 45 godina posle osnivanja postala prvak Evrope, a bila je i svetski prvak u Tokiju.

Naveo je da su to veliki uspesi i dodao da smatra da bi Zvezda nastavila u tom ritmu, kao i da bi motivisala i druge klubove sa prostora tadašnje Jugoslavije da budu kvalitetniji.

- Što se sada tiče, Crvena zvezda je na pravom putu, radi izvanredno u svim segmentima, zna se ko, šta i kako treba da radi. Zvezda je klub koji od ujutru do uveče razmišlja kako da bude sve bolji i bolji, u ovim uslovima postigla je velike rezultate i mislim da će postizati još bolje - poručio je Džajić i dodao da je ubeđen u to s obzirom na način na koji se radi u Zvezdi, da se vodi računa o svim detaljima, iako nije lako da se trenutno suprotstavi svim jakim evrospkim klubovima.

DUG ZVEZDE IZMEĐU 10 I 12 MILIONA EVRA! Terzić: Pre četiri godine dug je iznosio 54 miliona, sve smo sami vraćali!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija