• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2019

12:20

OD NJEGA MNOGO ZAVISI! Ključ za Evroligu u rukama Perperoglua!

Crvena zvezda

OD NJEGA MNOGO ZAVISI! Ključ za Evroligu u rukama Perperoglua!

Podeli vest

Borba za Evroligu će biti velika... Košarkaši Crvene zvezde finale ABA lige igraju protiv ekipe Budućnosti, a svoja očekivanja pred ovu seriju izneo je iskusni trener Vlade Đurović

- Zvezdi bi bilo bolje da se u finale plasirala Cedevita, tada bi šanse bile 60:40 u korist Crvene zvezde. Protiv Budućnosti je to 55:45, zbog prednosti domaćeg terena u eventualnoj majstorici. Crveno-beli imaju iskustvo finala iz prošle sezone koje su izgubili. Prve dve utakmice su najvažnije, jer iz "Morače" gost teško može da izađe kao pobednik. Budućnost je u problemu zbog igranja Evrolige, igrači su isceđeni kao limun - rekao je Đurović za "Sportski Žurnal".

BORBA ZA EVROLIGU! Zvezda protiv starog dužnika sanja povratak u KREM!

Iskusni stručnjak osvrnuo se i na pojedince.

Erl Klark je izvanredan, ali Zvezda je tu u prednosti zbog Perperoglua. On nije samo šuter, zna da igra i leđima prema košu, to igrači Budućnosti ne rade. Perperoglu se okreće, pivotira, ima širok repertoar šuteva…Može sam da reši utakmicu. Njegovo dovođenje je veliki pogodak Tomića koji ga je znao iz Olimpijakosa - zaključio je Đurović.

Utakmica je na programu od 19.00, a i navijači Crvene zvezde veruju da ključ Evrolige drži upravo iskusni Grk. Atmsofera u "Pioniru" će biti paklena a crveno-bele čeka težak zadatak.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija