• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2019

14:26

(VIDEO) ZVEZDA BI DA KUPUJE U SLOVENIJI! Crveno-beli odustali od Ranđelovića, Srbin iz Olimpije nova opcija!

Crvena zvezda

(VIDEO) ZVEZDA BI DA KUPUJE U SLOVENIJI! Crveno-beli odustali od Ranđelovića, Srbin iz Olimpije nova opcija!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde spremaju se za novu sezonu na pripremama u Austriji. Kao i svake godine glavna tema je prelazni rok, a crveno-beli vredno rade da ga što pre okončaju

Šampion Srbije odustao je od dovođenja Lazara Ranđelovića iz Olimpijakosa, koji je do nedavno igrao na pozajmici u Radničkom iz Niša.

(VIDEO) ZVEZDA ZAVRŠILA JOŠ JEDNO POJAČANJE! Napadač stiže na "Marakanu" do kraja nedelje!

- Ranđelovića posle Prvenstva Evrope čekaju obaveze u Olimpijakosu. Njegov dolazak nije realan - kratko je prokomentarisao generalni direktor Zvezdan Terzić, uz dodatak da Jevtović do daljeg ostaje na "Marakani".

Međutim, crveno-beli su pronašli novu metu, a radi se o mladom Stefanu Saviću, Srbinu sa austrijskim pasošem koji brani bolje Olimije iz Ljubljane.

Na 48 zvaničnih utakmica u svim takmičenjima, u poslednjih 12 meseci, postigao je 12 golova i upisao devet asistencija. Bio je jedan od najboljih igrača Zmajčeka. Rođen je u Salcburgu 1994. godine i gotovo ceo život je bio vezan za Mocartov grad. Fudbalsku azbuku je izučavao u akademiji Red Bula, čak i debitovao za prvi tim 2011. godine. Dakle, kao 17 – godišnjak.

PONOVO ĆEMO IGRATI LIGU ŠAMPIONA! Napadač Zvezde o novom imenu, da li ostaje na "Marakani", kvalifikacijama...

On ipak nije dobio šansu u kontinuitetu na Red Bul Areni. Minute je tražio u filijali Liferingu, zatim je igrao za LASK i Pašing, te hrvatski Slaven Belupo. Tamo se u potpunosti afirmisao i zaradio transfer u Holandiju. U Rodi iz Kerkradea međutim nije odigrao nijedan me. Rehabilitovao se u Olimpiji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mix

pre 4 godine

Slobodno objavite da CZ nije uspela da kupi nekog igraca, nece vam sajt pasti! Kad god igrac odbije Zvezdu u njenoj stampi i svim medijima kazu da je Zvezda odustala,ahaha! Smesno do bola. A ,sa druge strane, kod Partizana, e tu se obavezno navodi da je igrac odbio taj klub! To je hipokrizicna psihologija srpskog duopolnog sporta. Olimpijakosje odbio Zvezdu jer Partizan zeli momka u kombinacijama za OLijem. A i inace, PFC ima izvanredne odnose sa Olimpijakosom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija