• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2019

16:11

GOLMAN STIGAO U ZVEZDU! Crveno-beli predstavili drugo pojačanje!

Crvena zvezda

GOLMAN STIGAO U ZVEZDU! Crveno-beli predstavili drugo pojačanje!

Podeli vest

Crvena zvezda ovog petka je dobila drugo pojačanje u letnjem prelaznom roku. Mladi golman Nikola Vasiljević stavio je paraf na četvorogodišnji ugovor sa srpskim šampionom

Nikola Vasiljević, golman rođen 1996. godine, pojačao je redove crveno-belih. Kako ističe naš novi čuvar mreže na današnji dan ostvaren je njegovi najveći san.

(VIDEO) ZVEZDA BI DA KUPUJE U SLOVENIJI! Crveno-beli odustali od Ranđelovića, Srbin iz Olimpije nova opcija!

- Dugo sam čekao ovaj potpis, još od zime i napokon se desio. Velika mi je čast i ponosan sam što sam potpisao za ovako veliki klub kao što je Crvena zvezda. Upravo mi se ostvario dečački san. Dolazim u klub kada je najjača konkurencija, ali to je samo još jedan motiv za mene da nastavim da radim i da strpljivo čekam šansu. Nadam se da ću opravdati očekivanja ljudi iz kluba, stručnog štaba i navijača – rekao je Vasiljević.

Svojim nastupima u dresu Radnika u prethodnoj sezoni Vasiljević je zaradio poziv reprezentacije Srbije.

- Odlična sezona je iza mene, poziv u nacionalni tim uvek je izuzetna čast. Imao sam dosta ponuda iz inostranstva u ovom prelaznom roku, ali mi je Crvena zvezda bila jedina opcija - dodao je golman.

(VIDEO) ZVEZDA ZAVRŠILA JOŠ JEDNO POJAČANJE! Napadač stiže na "Marakanu" do kraja nedelje!

Mladi golman imao je prilike da se u nacionalnim selekcijama upozna i sa mnogim Zvezdinim fudbalerima.

- Čuo sam se sa Borjanom pre nego što sam došao, poznajemo se dugo, i uveren sam da neće biti nikakvih problema oko rada, ali i druženja u Zvezdi.  Poznajem i mlade igrače iz reprezentacije, Vulića, Babića, Gajića, takođe i Jovičića i Pavkova i sigurno ću se dobro uklopiti – rekao je Vasiljević.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17