• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. LJ.

26.06.2019

08:52

SEZONA VELIKIH PROMENA! Zvezda menja pola tima!

Crvena zvezda

SEZONA VELIKIH PROMENA! Zvezda menja pola tima!

Podeli vest

Crvena zvezda će u narednu sezonu ući sa znatno promenjenim timom! Srpski šampion već ima novog golmana Nikolu Vasiljevića i štopera Radovana Pankova, a uskoro se očekuje dolazak zadnjeg veznog Hosea Kanjasa, napadača Tomanea i levog beka Žandera Santane

Crveno-beli se trenutno nalaze na pripremama u austrijskom Vindišgartenu i tamo će boraviti do 29. juna

Španac već u Beogradu

Zasad su se ekipi pridružili samo Vasiljević (23) i Pankov (23), a sportski direktor Mitar Mrkela najavljuje da će vrlo brzo stići još nekoliko novajlija.

- Neću o imenima, ali nije tajna da želimo zadnjeg veznog, napadača i levog beka. Očekujem da sve završimo u toku ove sedmice - kaže Mitar Mrkela.

Kako saznajemo, prvi fudbaler koji će stići u bazu crveno-belih podno Alpa je defanzivni vezista i doskorašnji igrač solunskog PAOK-a Hose Kanjas (32). Iskusnom Špancu je istekao ugovor sa šampionom Grčke i u Zvezdu dolazi kao slobodan igrač, a do petka bi trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor, on je već sleteo u Beograd.

Foto: printscreen

Tomane

Odmah posle njega trebalo bi da stigne i napadač Tomane (26) iz Tondele. Portugalski centarfor ima ugovor sa klubom na još godinu dana, tako da će crveno-beli platiti obeštećenje od 800.000 evra. Tomane je još pre nekoliko nedelja dogovorio uslove sa srpskim šampionom, pa na "Marakani" sada čekaju dokumente iz Tondele kako bi ozvaničili transfer, a to bi trebalo da se desi do kraja nedelje.

PROBLEMA IMA, MORAMO DA IH REŠAVAMO! Milojević svestan gde škripi u Zvezdinoj igri!

 

- U Zvezdi veruju da će Tomane i Kanjas doneti crveno-belima kvalitet jer se radi o veoma iskusnim igračima. Kanjas je odličan u defanzivi i doneće čvrstinu crveno-belima na sredini terena. Tomane je drugačiji tip igrača od Boaćija ili Pavkova, pokretljiviji je i podseća na Uga Vijeiru, koji je ostavio trag u klubu. Tomane može da igra i kao drugi špic, a odgovorni ljudi s "Marakane" su ga dugo jurili jer veruju da će biti pravo pojačanje - ističe izvor Informera blizak klupskom rukovodstvu.

Poslednji koji bi trebalo da obuče Zvezdin dres je levi bek. Crveno-beli su želeli Egipćanina Karima Hafeza, ali od toga neće biti ništa. Ipak, Mrkela ističe da postoji i rezervna opcija.

- Odustali smo od Karima Hafeza, ali imamo alternativu za poziciju uz levu aut-liniju - poručuje Zvezdin sportski direktor.

Spremni za Suduvu

Prema nezvaničnim informacijama, prvi pik kluba s "Marakane" je Žander Santana (30). On bi trebalo da pojača konkurenciju na poziciji levog beka, jer je sada na tom mestu neprikosnoven Milan Rodić, koji praktično nema zamenu.

Zvezda će prvu zvaničnu utakmicu u predstojećoj sezoni odigrati 9. ili 10. jula protiv Suduve u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Iako se očekuje da će dotad većina pojačanja stići u klub, pitanje je da li će im trener Vladan Milojević ukazati šansu u ovom duelu.

ZVEZDINA POJAČANJA


STIGLI
Nikola Vasiljević (golman, Radnik) 150.000E
Radovan Pankov (štoper, Radnički Niš) 300.000E
USKORO DOLAZE
Hose Kanjas (zadnji vezni, PAOK) slobodan igrač
Tomane (napadač, Tondela) 800.000E
Žander Santana (levi bek, Pafos) 400.000E




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija