• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2019

08:30

(VIDEO/FOTO) "DELIJE" SE SPRDAJU S BASKETAŠEM IZ KOPENHAGENA! Ovako je uhvatio loptu, A SUDIJA SE PRAVIO ENGLEZ!

Crvena zvezda

(VIDEO/FOTO) "DELIJE" SE SPRDAJU S BASKETAŠEM IZ KOPENHAGENA! Ovako je uhvatio loptu, A SUDIJA SE PRAVIO ENGLEZ!

Podeli vest

Vodila je Crvena zvezda protiv Kopenhagena sa 1:0 do 84. minuta kada je Vind sa bele tačke spasao goste poraza (1:1) u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Glavni akter meča bio je portugalski sudija Tijago Martins, koji je izluđivao navijače srpskog šampiona. 

Zanimljiv detalj dogodio se pred kraja prvog poluvremena, pre vodećeg gola domaćina Milana Pavkova. Senegelac iz redova danskog šampiona Dam N'Doje napravio neverovatan potez. Dugu loptu koji nije mogao da stigne, napadač gostiju je uhvatio rukama u stilu najboljeg NBA košaraša.

Verovato je mislio da se radi o ofsajdu, ali ga nije bilo. Pomoćnik nije mahao zastavicom, a glavni sudija umesto da mu pokaže žuti karton, samo je dosudio slobodan udarac za Zvezdu. 

Na društvenim mrežama njeGov potez postao je pravi hit, pa je usledila i parodija "Air N'Doye". 

 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zekoslav

pre 4 godine

Namjerno igranje ruke i ide mu zuti karton, nije ga dobio iz razloga sto je sudija naklonjen njima, inace i njihova zemlja je ucestvovala u razbijanju Balkana i pretvaranja ljudi u ropstvo, trebali ste im j. kev.. uuu, kako kazete. Zao mi je sto niste.

bubasvaba

pre 4 godine

Ovo navodno sudjenje nije za kritiku vec za ZATVOR od bar mesec dana .

blabla

pre 4 godine

Bio je u ofsajdu, pa je verovatno zeleo da uhvati loptu, kako bi se igra sto pre nastavila. To nije za zuti karton, to je fer plej… Ali nikad kraja srpskoj kuknjavi i gluposti . Sramota me je drustva u kome zivim.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija