• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2019

22:10

ZVEZDA OBARA REKORDE! Crveno-beli najgledaniji u Ligi šampiona!

Crvena zvezda

ZVEZDA OBARA REKORDE! Crveno-beli najgledaniji u Ligi šampiona!

Podeli vest

Novo priznanje za Zvezdine navijače - sa preko 40.000 ljudi na tribinama Crvena zvezda je najgledaniji tim u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Fudbalere crveno-belih je na meču protiv Kopenhagena (1:1) sa tribina stadiona „Rajko Mitić“ gledalo 40.812 ljudi, što je znatno više nego na svim ostalim mečevima odigranim u ovom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a odigrano ih je još devet.

"DELIJE", EVO KAKO DO KARATA ZA KOPENHAGEN! Hoće li Zvezda imati veliku podršku u Danskoj?

Tako je "Marakana" imala više posetilaca i od Krasnodar arene, stadiona Jan Brejdel u Brižu, Tumbe i Maksimira.


Poređenja radi, drugi najgledaniji meč u ovoj rundi takmičenja, između belgijskog Briža i Dinama iz Kijeva posmatralo je 27.018 gledalaca, dok je na susretu između PAOK-a i Ajaksa bilo 23.418 ljudi.

Sledi zagrebački Dinamo koji je u susretu sa mađarskim klubom Ferencvaroš gledalo 14.283 navijača, a na susretu APOEL – Karabag broj popunjenih mesta bio je 9.481.

To je podatak koji dokazuje da Zvezda ima navijače koji su uvek uz svoj klub i daju vetar u leđa igračima kako bi savladali sve prepreke i izazove koji se nađu pred njima.

Tako je klub iz Beograda postavio još jedan rekord, pored ranije objavljenog podatka da je Zvezdu u utorak gledalo više od polovine televizijskih gledalaca u Srbiji, odnosno svaki drugi čovek.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija