• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2019

17:13

NIJE U PITANJU OKLOPNO VOZILO VEĆ KAMION! Ministar Stefanović se oglasio povodom slavlja fudbalera i navijača Zvezde!

Crvena zvezda

NIJE U PITANJU OKLOPNO VOZILO VEĆ KAMION! Ministar Stefanović se oglasio povodom slavlja fudbalera i navijača Zvezde!

Podeli vest

Ministar policije Nebojša Stefanović oglasio se nakon optužbi upućenim Crvenoj zvezdi zbog postavljanja tenka ispred stadiona, a onda i slavlja na oklopnom vozilu

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je da u postavljanju makete tenka ispred stadiona Crvene zvezde, prema tužilaštvu, nema elemenata krivičnog dela, te da slične stvari rade i navijači fudbalskih krugova u svetu.

(FOTO) HRVATI POTCENJUJU USPEH ZVEZDE I PRIŽELJKUJU JE U GRUPNOJ FAZI! Evo kako su mediji u regionu pisali o velikom uspehu crveno-belih!

- CSKA takođe ima tenk ispred stadiona, Arsenal ima topove. . . Pa, šta? To ne može nikoga da ugrozi, ni na koji način - rekao je ministar na pres konferenciji.


On je ukazao da je odigrana utakmica pred više od 50.000 navijača.

- Imali smo i gostujuće navijače i nismo imali ukupno više od dva prekšajna dela. Nadam se da ćemo imati takvu praksu i ubuduće, pošto smo imali apsolutni mir i tokom proslave. Razilazak je trajao veoma kratko, bezbednost je bila obezbeđena na ulici i policija nije morala da interveniše - rekao je, uz opasku da on, inače, navija za Partizan.

Foto: printscreen

Stefanović je, odgovarajući novinarima, rekao da je tom slučaju dato previše pažnje, kao i da vidi da su navijači najviše smetali Ðilasu i Obradoviću.

Ministar je negirao da su navijači sa igračima slavili u oklopnom vozilu, rekavši da je u stvari reč o kamionu TAM koji je bio presvučen nekom plastikom koja treba da podseća na nešto.

Eventualna kazna moguća je ako vozilo nije bilo registrovano za saobraćaj. Slične makete, kaže, mogu da se kupe na vojnim otpadima.

- Navijači su hteli verovatno da naprave neku vrstu koreografije. Pa, zamislite kada bi bez naloga borbena vozila izlazila iz kruga gde se čuvaju - zapitao je Stefanović. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zora

pre 4 godine

Navijaci su ovog puta bili fer i korektni i nisu ugrozili nikoga.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija