• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

29.08.2019

10:28

ZVEZDA MOŽE DA PROĐE GRUPU! Dragan Džajić veruje u crveno-bele!

Crvena zvezda

ZVEZDA MOŽE DA PROĐE GRUPU! Dragan Džajić veruje u crveno-bele!

Podeli vest

Crveno-beli bi mogli da prođu grupu u Ligi šampiona ukoliko budu imali sreće na žrebu, kaže za Informer legenda Crvene zvezde Dragan Džajić!

Izabranici Vladana Milojevića danas će (18.00) posle žreba u Monaku saznati imena protivnika u grupnoj fazi elitnog takmičenja, a Džajić ističe da slabih rivala na tom nivou jednostavno nema.

Napredovaće

Verujem da će u narednim godinama Zvezda biti još bolja
Dragan Džajić


- Koga god da izvučemo, biće teško, jer su svi mnogo jaki. Jeza da te uhvati kad pogledaš o kakvim se timovima radi. Ekipe u Ligi Evrope su strahovito kvalitetne, a kamoli ove u Ligi šampiona. Međutim, nema sad kukanja, tako je kako je. Ne verujem da trener Zvezde Vladan Milojević sad ima pretenzije da napravi ne znam kakav rezultat u elitnom takmičenju. Možda se stidljivo razmišlja o prolasku u drugi krug takmičenja. Taj cilj bi mogao da bude realan, ali to će zavisiti od žreba - objašnjava Džajić.

Navijači presrećni

Zvezdi će ovo biti drugi put zaredom da igra u grupnoj fazi Lige šampiona, a Džajić naglašava da će korist od toga biti ogromna.

- Zvezda već treću godinu uzastopno igra u grupnoj fazi evropskih takmičenja. Dva puta se plasirala u Ligu šampiona, a pre toga igrala je u Ligi Evrope... Svima je jasno koliko će to značiti klubu na finansijskom planu jer su nagrade UEFA ogromne. Pored toga, ti uspesi ojačaće ugled kluba, a posebna priča su navijači, koji odavno nisu bili ovoliko srećni - ističe legendarni fudbaler i treća Zvezdina zvezda.

DAJTE NAM DINAMO! Usijanje na "Marakani" - Evo kada je žreb i protiv koga sve može šampion Srbije!

MILOJEVIĆ ČUDOTVORAC, DONEO ZVEZDI MILIONE! Trener crveno-beli najzaslužniji za sjajne rezultate kluba!



Dolaskom Vladana Milojevića na Marakanu, Zvezda je počela da beleži vrhuske rezultate kako u domaćem prvenstvu, tako i u Evropi. Džajić smatra da trener crveno-belih radi odličan posao.

 

Prosinečki: Veliki uspeh

 

Legendarni fudbaler Crvene zvezde i zagrebačkog Dinama Robert Prosinečki kaže da je prezadovoljan što su se njegova dva kluba plasirala u Ligu šampiona.
- Velika je stvar za klubove na Balkanu što su Dinamo i Zvezda prošli u Ligu šampiona. Oni bi trebalo da uživaju u uspehu koji su napravili. Imaće pune stadione i igraće protiv najjačih u Evropi. A ko bi bio u prednosti ako bi se našli u istoj grupi... ko to zna - kaže Prosinečki.

- Svakako da su trener i igrači najzaslužniji za ovaj uspeh. Milojević zaista radi odlično. Takođe, i uprava kluba je dobro organizovana. Svako radi svoj posao najbolje što može i kao posledica toga došli su rezultati. I verujem da će u narednim godinama Zvezda biti još bolja. Svi u klubu moraju sad da idu samo napred, moraju da rastu. Imaju tu obavezu prema navijačima, koji su stalno uz njih - tvrdi Džajić.

Nije lako gledati

Plasman u Ligu šampiona Zvezda je izborila posle velike drame u revanš meču protiv Jang bojsa, a u prethodnoj rundi Kopenhagen je izbačen nakon 22 šuta u penal seriji. Džajić priznaje da mu nije lako da gleda utakmice kluba čiji je počasni predsednik.

- Teško podnosim Zvezdine utakmice. Pune su naboja i uzbuđenja. Iako sam godinama igrao i imam iskustva kada su veliki mečevi u pitanju, ipak mi nije lako da gledam crveno-bele. Uvek se mnogo iznerviram - zaključuje Džajić.

Bonus video:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
draganv78

pre 4 godine

Dobro nije rekao da može i da osvoji ligu šampiona, bujna mašta nema šta.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija