• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2019

13:27

(FOTO) VUČIĆ PROGOVORIO O TENKU I OKLOPNOM VOZILU: Nema nikakve veze sa Vukovarom, pa CSKA ima tenk, Arsenal ima topove...

Crvena zvezda

(FOTO) VUČIĆ PROGOVORIO O TENKU I OKLOPNOM VOZILU: Nema nikakve veze sa Vukovarom, pa CSKA ima tenk, Arsenal ima topove...

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je i tenk postavljen ispred severne tribine stadiona "Rajko Mitić", a koji je podigao veliku prašinu u regionu

Predsednik kaže da je bio iznenađen histeričnom kampanjom povodom pojavljivaja "tenka" ispred "Marakane", ističući da je gotovo sve što je o tome objavljeno čista laž.

Foto: Informer

Topovi ispred stadiona Arsenala

- Iznenađen sam gledao sam histeričnu kampanju. Kažu, skupile se ubice da slave Vukovar. Tenk kome je cev zalivena, nema motor, nema bilo kakve veze sa Vukovarom, ni sa Hrvatskom, ili bilo kojim delom Srpske Krajine, ili bilo čime... Mogu da razumem da se to radi u delu hrvatske javnosti, ali u Srbiji - to ne mogu - rekao je Vučić.

(FOTO) HRVATI "ODGOVORILI" "DELIJAMA" NA TENK! Traktor ispred "Maksimira"!

DOBRO JE DOK NE PUCA! UEFA se oglasila povodom tenka ispred "Marakane"!

 

Foto: tanjug

 



Vučić je potom podigao papir na kom se vidi kako je pravljeno oklopno vozilo u kom su igrači slavili sa Delijama, a potom pokazao tenk Borusije Dortmund.

Foto: Informer

CSKA iz Moskve

Videli ste da CSKA ima tenk, Arsenal ima topove, taj tenk nije smetao UEFA, bili su dovoljno pametni da odu na sajt UEFA i vide šta se može. Vidite, ovo je simbol Borusije Dortmund, tenk sa oznakama koje podsećaju na prošla vremena, ispred Vestfalena. To ima samo kod nas, da sebi odmognemo, i protiv svog naroda da uradimo. Pa hajka je li kriv Vulin ili Stefanović. 

Foto: Informer

 

DUŠAN TADIĆ RASPAMETIO "DELIJE": Dajte nam Zvezdu, IMA FANTASTIČNE NAVIJAČE!

REKAO SAM MU SINE DAJ GOL I ON JE DAO! Vučić potvrdio da je pre meča Zvezde i Jang Bojsa razgovarao sa Aleksom Vukanovićem

 

- Nisam bio lenj da vidim kako izgleda to vozilo, od iverice i šper ploče, zamislite kretene i analitičare koji objašnjavaju da je oklopno vozilo otvoreno. Od TAM-ića su napravili čuveno oklopno vozilo od šper ploče. Ljudi, ako ne umete da se radujete nečijem uspehu, nemojte da gledate samo šta možete da uradite protiv svog naroda. I da poželim Partizanu sreću večeras. Momci, pobedite te Norvežane večeras, voleo bih da Partizan pobedi i da budemo kao Madrid i London. Važno je za naše ljude i klubove, to je to što se toga tiče.

Bonus video:

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija