• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2019

10:39

DUŠAN TADIĆ RASPAMETIO "DELIJE": Dajte nam Zvezdu, IMA FANTASTIČNE NAVIJAČE!

Fudbal

DUŠAN TADIĆ RASPAMETIO "DELIJE": Dajte nam Zvezdu, IMA FANTASTIČNE NAVIJAČE!

Podeli vest

Crvena zvezda će u četvratak od 18 časova dobiti rivale za grupnu fazu Lige šampiona, jedan od njih mogao bi da bude Ajaks, što priželjkuje as "kopljanika" Dušan Tadić

Protekle sezone "kopljanici" su igrali polufinale Lige šampiona, a ove su morali da igraju kvalifikacije, i to od trećeg kola.

DAJTE NAM DINAMO! Usijanje na "Marakani" - Evo kada je žreb i protiv koga sve može šampion Srbije!

MILOJEVIĆ ČUDOTVORAC, DONEO ZVEZDI MILIONE! Trener crveno-beli najzaslužniji za sjajne rezultate kluba!

Uspešno su eliminisali PAOK i Apoel, te se domogli grupne faze. Smešteni su u drugi šešir pred žreb te potencijalno mogu da se nađu u istoj grupi sa šampionom Srbije.

- Radije bih voleo da na žrebu izvučemo jake timove, više volim da igram protiv njih. Bilo bi lepo da dobijemo Crvenu zvezdu, klub sa fantastičnim navijačima, kakvi su i u Amsterdamu. Oni su i jedan od razloga zbog čega igramo Ligu šampiona. Igranje u elitnom evropskom takmičenju je još uvek daleko, imamo dosta posla u Erediviziji pre toga - poručio je Dušan Tadić.

(VIDEO) TADIĆ ODVEO AJAKS U LIGU ŠAMPIONA! Srbin predvodio Holanđane ka eliti, poznati su svi učesnici grupne faze!

ZVEZDA MOŽE DA PROĐE GRUPU! Dragan Džajić veruje u crveno-bele!

Bonus video:

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija