• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

23.09.2019

11:15

KUZMIĆ USKORO NA TERENU! Košarkaš Zvezde blizu povratka na parket!

Crvena zvezda

KUZMIĆ USKORO NA TERENU! Košarkaš Zvezde blizu povratka na parket!

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić, posle oporavka od teške saobraćajne nesreće, rekao da je da jedva čeka da se vrati na teren

Centar crveno-belih sredinom jula doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobio teške povrede glave i grudnog koša.

PONIŠTEN GOL ZVEZDE TREBA POSEBNO ISPITATI! Oglasila se sudijska komisija FSS nakon derbija, da li je Zvezda oštećena?

- Dobro sam, hvala na pitanju. Oporavak je prošao dobro, ja sam zadovoljan, svi u klubu su zadovoljni. Sada čekamo povratak na teren. Još uvek nisam počeo da treniram sa ekipom, tek sam počeo da se uvodim. Za nekoliko nedelja ću se priključiti timu - rekao je Kuzmić Tanjugu.


Na pitanje je da li je uzbuđen što se vratio u klub u čijem dresu je odigrao najbolju sezonu u karijeri, Kuzmić je odgovorio:

- Posle svega, pomislim koliko je neopisivo. Svakako, jedva čekam da istrčim teren - kaže centar.

Foto: Starsportphoto

Kuzmić je u periodu posle nesreće dobio veliku podršku javnosti, ali i navijača Crvene zvezde.

- Kroz poslednja dva meseca navijači su mi pružili odličnu podršku, što mi dosta znači. Pre svega toga nisam bio svestan, tek posle svega toga postao svestan kolika je to podrška. Svakako u novoj sezoni ta podrška će biti od velikog značaja za sve utakmice koje budemo igrali kod kuće - istakao je Kuzmić.

Bivši igrač Real Madrida istakao je da klub sa Malog Kalemegdana ima dobar tim, ali da mora ozbiljno da pristupi svakom meču u svakom takmičenju.

- Mislim da imamo odličnu ekipu, ali svakako treba da se koncentrišemo na svaku utakmicu, da ništa ne prričamo unapred. U svakom takmičenju, pa i u Evroligi, želimo da budemo konkurentni. Imamo dobru ekipu, nadam se da će sezona proći bez povreda i da idemo iz utakmcie u utakmicu. To je najpametnije što možemo da uradimo - rekao je on.

Aktuelni regionalni i srpski šampion novu sezonu počinje u četvrtak nastupom u Superkupu ABA lige, a u četvrfinalu igraće sa ekipom Primorske.

- Ne znam da li ću putovati sa timom u Zagreb, to čekam da stručni štab odluči - zaključio je Kuzmić.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija