• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2019

18:10

MOŽDA (IPAK) U NJEMU LEŽI SPAS!

Crvena zvezda

MOŽDA (IPAK) U NJEMU LEŽI SPAS!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su sa 3:1 ekipu Voždovca u zaostalom meču drugog kola LingLong Superlige Srbije, a u tome im je pomogao i jedan od pomalo zaboravljenih i već precrtanih igrača, El fardu Ben

 

Nakon poraza u derbiju Zvezda je stigla na mesto gde je pre nešto više od dve godine "prosula" sve što je gradila te godine i titulu poklonila Partizanu. Ispostaviće se na kraju da je to sve ispalo dobro po crveno-bele, ali to sada nije tema.

(VIDEO) ZVEZDA IZLEČILA RANE U "ZMAJEVOM GNEZDU"! Crveno-beli mešali karte i slavili protiv Voždovca!

Mnogi su se pomalo i iznenadili kada su videli prvu postavu za koju se opredelio Vladan Milojević. Morao je da pokuša sa "pomoćnim" adutima šef tručnog štaba šampiona Srbije nakon što je potpuno podbacio u postavci igre protiv Partizana u 161. "večitom" okrašaju.

Foto: Starsportphoto

Tamo gde je škripalo, u ofanzivi, ponovo je pojavilo dobro poznato ime - El fardu Ben. Momak sa Komorskih ostrva bio je "glavni krivac" za pobedu na stadionu Voždovca, ali ni to nije najveći utisak koji je ostavio na navijače Zvezde na "krovu".

Iako je već bio otpisan, viđen u Saudijskoj Arabiji, precrtan sa spiska za Ligu šampiona, Ben je odigrao onako kako zna. Ponovo su crveno-beli gledali čoveka koji ih je u Salcburgu obradovao kao niko do sada u poslednjih 20 i kusur godina.

Foto: Starsportphoto

- Fudbalski svet je okrutan, razumem neke igrače koji odustanu bez obzira na ogroman talenat. Morate da imate mentalitet gladijatora. Srećan sam što sam se vratio na teren, iako sam još uvek besan što nisam registrovan za Ligu šampiona. Pokazao sam da sam im još uvek potreban, deo sam  istorije ovog kluba i zato me poštujte. Hvala Delijama koji su nastavili da nas bodre uprkos porazu u derbiju, vi ste najbolji navijači na svetu. Zahvalan sam i treneru koji je uvek verovao u mene - ljutito je poručio reprezentativac Komora.

Zaista, čini se da je Ben potreban Zvezdi, ali u ovom trenutnu i Zvezda je potrebna Benu. Do sada je upisao samo tri nastupa u Superligi, ali i postigao gol na svakom meču. Nema sumnje da partija na Voždovcu hrabi Vladana Milojevića i otvara mu opciju da iz rukava izvuče staru, proverenu kartu.

Foto: Starsportphoto

Našao se napadač Zvezde i na udaru navijača, koji su ga napali na društvenim mrežama da je u Beogradu ostao samo zbog toga jer mu je propao transfer u Arabiju. Međutim, Ben je bio prilično kulturan pa je odgovarao na poruke gde je objasnio da to nije bio slučaj.

Čak i da jeste, zar se tako lako zaboravljaju momenti najveće sreće i radosti koju jedan navijač može da doživi? Zar je Salcburg tek tako stavljen u fioku? Ako je neko zaslužio poštovanje za sve urađeno i ono što bi tek mogao da uradi, svakako da je to omaleni ofanzivac.

Zaista, na kraju krajeva, možda u njemu leži spas Zvezdine krize...

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ostavka

pre 4 godine

Najbolje resenje za Milojevica.Dva derbija u zadnja 4,5 meseca gubi i to bez suta u gol.Svaka tekma nova postava,nije on za ovo.Sreca i Borjan nisu veciti.Adio sefe,bio si dobra trenerska prevara.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17