• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2019

16:08

NJEGA ŽELE "DELIJE"! Evo šta Saša Obradović kaže o preuzimanju Zvezde

Crvena zvezda

NJEGA ŽELE "DELIJE"! Evo šta Saša Obradović kaže o preuzimanju Zvezde

Podeli vest

Navijači Crvene zvezde rado bi posle odlaska Milana Tomića na klupi videli Sašu Obradovića, i predsednik Nebojša Čović je priznao da se razmišljalo o legendi crveno-belih, mada odavno vodi Monako

Međutim, iskusni stručnjak kaže da to nije realna opcija. 

- Hvala na poštovanju od gospodina Čovića, ali ja imam dvogodišnji ugovor ovde i stvarno ne bih mogao da izigram ljude sa kojima sam i prijatelj, a ne samo angažovani trener - rekao je za Telegraf Obradović.

(ANKETA) TOMIĆ JE OTIŠAO, VREME JE ZA PROMENU! Ko će biti novi trener Crvene zvezde?

POSLE SERIJE LOŠIH, STIŽE I LEPA VEST IZ ZVEZDE! Amerikanac se vratio u Beograd i to kao tata!

 

Obradović je bio slobodan od 4. novembra 2018. do februara 2019, pošto je posle Lokomotive potpisao ugovor sa Monakom. Bogato trenersko iskustvo sticao je od Kelna preko Kijeva, Turova i Donjecka, do Albe u kojoj je imao četiri berićetne godine.

KARI STIŽE U BEOGRAD! Pešić: Zvezda ima problem, ali i kvalitetan tim!

ŠOK TERAPIJA! Čović poslao upozorenje igračima Zvezde!

 

Bio je trener godine u Nemačkoj 2015, osvojio je titulu, četiri kupa, ima Kup Rusije, bio je šampion Ukrajine i trener godine u Evrokupu 2018.
 

OGLASIO SE MILAN TOMIĆ! Dosadašnji trener Zvezde imao posebnu poruku za jednog čoveka!

DA LI JE OSVAJAČ EVROLIGE OPCIJA ZA ZVEZDU? Bivši trener Barselone bi mogao na klupu crveno-belih?

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija