• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2019

21:54

BARSU ČEKA RASPRODAT "PIONIR"! Dobrić veruje u navijače: Uz bučnu podršku sa tribina možemo do pobede!

Crvena zvezda

BARSU ČEKA RASPRODAT "PIONIR"! Dobrić veruje u navijače: Uz bučnu podršku sa tribina možemo do pobede!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde hoće pobedu u Beogradu protiv velikog favorita Barselone (četvrtak, 21.00) u utakmici Evrolige, istakao je

Duel sa najskupljim timom Evrope za crveno-bele dolazi u trenutku odlaska trenera Milana Tomića, koga je nasledio dosadašnji pomoćnik Gavrilović.

- Svi znaju snagu i ciljeve Barselone ove sezone. I mi smo svesni toga, ali se naš zadatak zna - da napadnemo pobedu na svakoj utakmici Evrolige koju igramo ove sezone. Verujemo da možemo, a naša filozofija je da svako treba da pokaže na terenu da je bolji od Crvene zvezde -  rekao je Gavrilović za klupski sajt.

TATA BERON HRABRI SAIGRAČE: Moramo da zbijemo redove, navijači će biti uz nas (VIDEO)

(VIDEO) LAZIĆ VEĆ PREŽALIO TOMIĆA: Nemamo vremena da razmišljamo, moramo da idemo dalje!

 

On je pozvao sve navijače Zvezde da daju podršku u već rasprodatoj dvorani "Aleksandar Nikolić".

- Ne krijemo da je specifičan trenutak, ali baš zato sada očekujemo još veću i bučniju podršku sa tribina. Ubeđeni smo da neće izostati - kazao je Gavrilović.

Košarkaš Ognjen Dobrić podsetio je da je Barselona ovog leta dovela zvučna pojačanja kao što su Nikola Mirotić, Brendon Dejvis, Kori Higins, Malkolm Dilejni i drugi.

(FOTO) LEPE VESTI ZA "DELIJE"! KK Crvena zvezda otvorila prvu zvaničnu prodavnicu, među igračima i jedno iznenađenje!

"DELIJE" NA NOGAMA, ŠPANAC NAJBLIŽI KLUPI ZVEZDE! Uprava crveno-belih pregovara sa osvajačem Evrolige!

 

- Ulazimo u ovu utakmicu spremni. Barselona sa trenerom Svetislavom Pešićem ima jasan ciljem da se plasira vrlo visoko, čak i do trofeja Evrolige. Međutim, mi radimo naporno i želimo da se prikažemo pred našim navijačima u najboljem svetlu. Verujem da uz bučnu podršku sa tribina možemo do dobrog rezultata koji bi nam doneo mnogo -  zaključio je on.

Crveno-beli biće bez povređenog Derika Brauna, koji će pauzitati dve nedelje.

Utakmica između Crvene zvezde i Barselone igra se sutra sa početkom u 21 sat.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija