• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.12.2019

19:24

VUČIĆ O ODLUCI ZVEZDE: Pričao sam sa Čovićem, bolje odigrati meč za nekoliko dana nego da se dogodi nešto loše!

Crvena zvezda

VUČIĆ O ODLUCI ZVEZDE: Pričao sam sa Čovićem, bolje odigrati meč za nekoliko dana nego da se dogodi nešto loše!

Podeli vest

Ekspedicija Crvene zvezde nije otputovala u Podgoricu na utakmicu protiv Budućnosti zbog nestabilne političke situacije u Crnoj Gori jer je gostovanje u Morači predstavljalo realan bezbednosni rizik


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je gostujući na Radio-televiziji Srbije da je ta odluka crveno-belih možda bolja nego da je meč odigran u trenutnim napetostima.

- Bio sam zaista minimalno u toku oko svega, ali možda je bolje odigrati tu utakmicu za tri ili sedam dana nego da napravimo neku grešku i da se dogodi nešto loše - rekao je Vučić.

DA LI ĆE BITI 20:0 ZA BUDUĆNOST? Evo šta očekuje prvi čovek Zvezde!

POJAVILI SE SNIMCI IZ "MORAČE"! Zvezde nema, a evo šta rade košarkaši Budućnosti (VIDEO)

 

Na pitanje da li je Zvezda donela pametnu odluku, Vučić je izjavio da je razgovarao sa prvim čovekom crveno-belih i otkrio šta mu je rekao.

- Nebojša Čović se konsultovao sa predstavnicima više državnih organa, jednom sam pričao sa njim, rekao sam mu da mislim da će oni sve da urade da to bude organizovano na najbolji način, ali da je nemoguće da mi garantujemo bilo šta. Naravno, zbog tenzija i zbog svega, nadležni organi Bezbednosno-informativne agencije dali su svoje procene, pa to nije pitanje za mene, već za državu - rekao je predsednik i dodao:

EVO ŠTA SE DESILO! Direktor Zvezde otkrio kako je izgledao razgovor sa Bokanom!

(VIDEO) DRŽAVA NAM NIJE ZABRANILA! Čović: Ne rušimo ABA ligu, ali ne možemo ovo da trpimo! Jedna razbijena glava vredi mnogo više od utakmice!

 

- Mislim da je važno da se stvari smiruju, a ne da se tenzije podižu.

Predsednik Zvezde Nebojša Čović rekao je u ponedeljak na vanrednoj konferenciji za novinare da crveno-beli nisu hteli da preuzimaju odgovornost za nešto što može da se dogodi i da su u skladu sa tim ostavili ekipu u Beogradu. Objasnio je da naše bezbednosne agencije nisu mogle da isključe mogućnost na nacionalnoj osnovi usmerenog ka igračima i stručnom štabu srpskog kluba.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija